Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 19.04.2018. 15:00

Najbolji od najboljih - MF IDEAL osvojio nagradu Red Dot za najbolji dizajn 2018. godine

Kombajn MF IDEAL osvojio je nagradu "Red Dot: Bester der Besten" u kategoriji lakih gospodarskih vozila za najbolji dizajn proizvoda na dodjeli nagrada Red Dot Design Award 2018.!

Foto: Austro Diesel
  • 872
  • 69
  • 0

Više od 6.300 proizvoda iz 59 zemalja pristiglo je na ovogodišnju dodjelu nagrada Red Dot Award koje je pojedinačno procijenio četrdesetočlani ocjenjivački sud sastavljen od neovisnih stručnjaka za industrijski dizajn. Potpuno novo razvijeni MF IDEAL promijenit će način žetve spajajući najmoderniji dizajn proizvoda i naprednu tehnologiju koja pomiče granice mogućeg za poljoprivredna gospodarstva u cijelom svijetu. Ocjenjivački sud je pohvalio originalni sveobuhvatni koncept koji je pun inovacija koje poboljšavaju rad, a koje prigodno zaokružuje jedinstveni grafitni izgled. Nagrada Red Dot Award predstavlja jednu od najpriznatijih svjetskih odlikovanja za inovaciju i dizajn u kojima se MF IDEAL istaknuo među svim ostalim proizvodima iz različitih područja i industrijskih grana. 

"MF IDEAL neprestano žanje izvanredne rezultate otkad je uveden“, izjavio je Francesco Quaranta, potpredsjednik Masseya Fergusona za prodaju, marketing i upravljanje proizvodima za Europu i Bliski istok. "2017. je na Agritechnici odlikovan srebrnom nagradom DLG za inovaciju, odabran za stroj 2018. godine i pored toga osvojio nagradu publike. Nagrada Red Dot Award još je jedna ključna točka koja potkrepljuje uspjeh matičnog društva MF-a AGCO-a u uvođenju visokih inovacija i pionirskog dizajna", dodao je. 

MF IDEAL je u potpunosti originalan visoko učinkoviti kombajn u čiji su razvoj izravno uključeni zahtjevi upravitelja poljoprivrednih gospodarstava kao i vozača iz čitavog svijeta. Serija donosi tri modela (451-647 KS), nova mjerila u učinkovitosti u polju koja omogućuju značajno povećanje produktivnosti i protoka.

Najučinkovitiji procesor koji je AGCO ikada izradio

"S trenutačno najvećim čvrsto postavljenim silosom u Europi, najbržom stopom pražnjenja i najvećom jedinicom za vršidbu*, ugodno je dobiti još jedno vrhunsko odličje za jedinstvene značajke opreme MF IDEAL-a. MF IDEAL pruža potpunu povezanost, maksimalno integriranu automatizaciju zahvaljujući IDEALharvest™ te vizualizaciju protoka usjeva u stvarnom vremenu. Srce ovoga kombajna je najučinkovitiji procesor koji je AGCO ikada izradio. On jamči prvoklasni gotovi proizvod i kvalitetu sijena te pri tome pruža najviši protok u širokom rasponu vrsta plodova i uvjeta. Veoma smo ponosni i zahvalni za ovu najnoviju nagradu, no i fokusirani na najvažniju nagradu u našoj branši: uspješne kupce koji biraju MF IDEAL kako bi maksimalno učinkovito obavljali svoj posao u polju", zaključuje Francesco.

Nagrada Red Dot Award bit će uručena 09. srpnja 2018. na svečanosti u kazalištu Aalto u Essenu.  

*na temelju usporedivih podataka konkurenata objavljenih na njihovim web stranicama na dan 08. kolovoza 2017. 

Za više informacija obratite se tvrki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

MF Ideal kombajn Massey Ferguson Red Dot Award Inovacija Dizajn


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]