Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 18.11.2015. 09:30

MF 5713 SL proglašen traktorom godine!

MF 5713SL je odlikovan u kategoriji "Najbolji svenamjenski traktor" za traktor godine 2016.

  • 1.691
  • 78
  • 0

Neovisni žiri koji se sastoji od 23 novinara iz raznih zemalja odlikovao je MF 5713 SL u kategoriji "Najbolji svenamjenski traktor" za traktor godine 2016. Na sajmu Austro Agrar, Austro Diesel je u hali 4 na štandu 401, uz traktor godine 2016., predstavio i čitavu paletu proizvoda Massey Ferguson.

"Massey Ferguson raduje se zbog ove poželjne nagrade, posebice u ovom segmentu konjskih snaga koji nam je tradicionalno vrlo bitan", izjavio je Campbell Scott, direktor marketinga. Osim čitavog niza jedinstvenih karakteristika i impresivnog ukupnog koncepta, za odluku stručnog žirija presudan je bio inovativni sustav čišćenja ispušnih plinova i integracija istog u traktor.

Ispod članka pogledajte video koji govori o specifikacijama MF 5713 SL te njegovoj primjeni na terenu!

Bez kompromisa u snazi i potrošnji goriva

Nagrada za traktor godine 2016.

Zahvaljujući "All-in-one" sustavu za čišćenje ispušnih plinova koji nije potrebno održavati i koji je vrlo kompaktno ugrađen bočno ispod traktora, četverocilindrični motor od gotovo 4,4 l tvrtke Agco Power, zadovoljava najstrože kriterije za ispušne plinove Tier 4 final. Navedeni motor ne mora postizati kompromise u snazi, potrošnji goriva i sredstva AdBlue, preglednosti, razmaku od tla, trošku servisiranja ili udobnosti pri radu.

Sustav za čišćenje ispušnih plinova posjeduje takozvani sustav "Swirl" (vrtlog), u kojem se ispušni plinovi i AdBlue optimalno miješaju. Tako nastaje vrlo niska potreba za hlađenjem i hladnjak može biti vrlo kompaktan. SCR sustav i DOC ugrađeni su ispod kabine desno bočno, također u vrlo kompaktnoj jedinici. Zbog toga se mogao zadržati dizajn neometanog pogleda s kratkim, vrlo niskim poklopcem motora, koji daje najbolju preglednost u svojoj klasi i natprosječnu okretnost.

Za sve dodatne informacije možete se javiti tvrtki Austro Diesel na niže navedene kontakte.


Tagovi

Massey Ferguson Cambell Scott Austro Agrar Traktor godine Austro Diesel Agco Power


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]