Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 26.08.2017. 09:00

MF 5700 SL najbolji traktorski utovarivač u klasi!

Modeli serije MF 5700 SL idealni su traktori i za najzahtjevnije primjene utovarivača. S multifunkcionalnim joystickom MF ne samo da imate utovarivač u potpunoj kontroli nego i hidrauliku i prijenos.

Foto: masseyferguson.com.au
  • 880
  • 161
  • 0

Modeli serije MF 5700 SL idealni su traktori i za najzahtjevnije primjene utovarivača. S multifunkcionalnim joystickom MF ne samo da imate utovarivač u potpunoj kontroli nego i hidrauliku i prijenos. A sve to bez micanja ruku s volana.

Traktori serije MF 5700 SL razvijeni su posebno u pogledu optimalnog protoka u kombinaciji sa širokom ponudom utovarivača franko tvornice Massey Ferguson.

Neometani pogled na kosi poklopac motora MF 5700 SL i opcionalni Visio krov pružaju optimalni pregled u kombinaciji s izvrsnom pokretljivošću i opcionalnom upravljačkom osovinom SpeedSteer za siguran i jednostavan rad i u najužim prostorima. Dodatnu kontrolu omogućava funkcija spojke koja automatski odabire prazan hod kada se pritisne pedala kočnice. Vozač mora koristiti samo jednu pedalu.

"Savršeno vozilo s ultimativnim performansama i jedinstvenim panoramskim pogledom", izjavio je Ing. Johann Gram, član društva Austro Diesel GmbH.

Brz i učinkovit rad

Brzo spuštanje i podizanje i učinkovitiji rad jamči bolji rad hidraulike od 100 l/min s otvorenim sustavom ili 110 l/min sa sustavom Load Sensing. Brza promjena smjera kretanja, naprijed ili nazad bez upotrebe spojke također je vrlo jednostavno zahvaljujući ručici PowerControl s lijeve strane.

"MF 5700 SL najbolji je za rad s utovarivačem kao i za rad u polju i prijevoz. Ovaj specijalist je prvi odabir za gospodarstva koja traže snažni i pouzdani stroj u smislu optimalne iskoristivosti za najrazličitije poslove", objašnjava Ing. Gram.

Četiri temeljna modela serije MF 5700 SL pokreću najmoderniji AGCO POWER 4-cilindarski motori s 100-130 KS. Serija također unosi povjerenje svojom prvoklasnom vidljivošću, pokretljivošću kojoj nema premca u branši te odličnom ukupnom učinkovitošću posebno razvijenog prijenosa. Ovi traktori s osovinskim razmakom od 2,55 m i težinom bez opterećenja od ca 4,8 t nude izvanredan omjer snage i težine pri odličnoj pokretljivosti.

Multifunkcionalni joystick Masseya Fergusona

Nadalje, ekskluzivni multifunkcionalni joystick Masseya Fergusona brine se za lako upravljanje. Njime se može upravljati svim funkcijama utovarivača kao i smjerom kretanja te brzinom samo jednom ručicom. Joystick je integriran na ili u naslonu za ruke i omogućava istovremenu kontrolu nad traktorom i utovarivačem samo desnom rukom. Pored glavnih funkcija dizanja, spuštanja, punjenja i istovara, moguće je istodobno izvesti dvije funkcije - na primjer: dizanje i punjenje, dizanje i istovar, spuštanje i punjenje ili spuštanje i istovar.

Visio krov poboljšava pregled pri utovaru

Opcionalni krov Visio poboljšava već postojeće radne osobine serije MF 5700 SL pri radu s utovarivačem. Stakleni krov omogućava savršeni pogled kod primjerice slaganje bala sjena ili utovaru prikolice. Staklena ploča se zajedno s vizirom može umetnuti u krov u slučaju potrebe otvaranja prema nazad te jamči slobodan pogled na podignuti teret.

Najbolje funkcije prijenosa Dyna-4 i Dyna-6

Svi modeli serije MF 5700 SL mogu se opremiti mjenjačima za prijenos snage Dyna-4 oder Dyna-6, koji raspolažu vrlo omiljenom funkcijom: Pri pritisku na pedalu kočnice, brzina je automatski oslobođena čime se primjerice ubrzava rad s utovarivačem. Uz opcionalni AutoDrive, pri radu u polju, 4 odnosno 6 prijenosa automatski se uključuju ovisno o teretu, a pri radovima transporta uvijek se održava optimalna brzina.

Pouzdan i visokoučinkovit Dyna-6 mjenjač u temeljnoj funkciji nudi prijenos bez spojke šest stupnjeva prijenosa u četiri grupe, odnosno 24 brzine naprijed i nazad. Kod prijenosa Dyna-4 postoji 16 brzina naprijed i nazad uz četiri Dynashift stupnja prijenosa u četiri grupe. Elektrohidrauličko upravljanje omogućuje izmjenu grupe bez spojke.

MF 5700 SL - prvoklasni gospodarski traktori utovarivači:

  • multifunkcionalni joystick omogućava jednostavno upravljanje
  • prvoklasna hidraulika za povećanu učinkovitost utovara
  • opcionalni krov Visio nudi odličan pogled
  • gospodarski 4-cilindrični motori AGCO Power (Tier 4 final) s volumenom od 4.4 l i sustavom "All in One"-SCR bez potrebe servisiranja s DOC
  • odabir između prijenosa Dyna-4 i Dyna-6, u poluautomatskoj ili automatskoj izvedbi
  • potpuno novi prednji ovjes MF, učinkovitiji i savršeno integriran u vozilo - i pri ugrađenim utovarivačem i/ili prednjom hidraulikom
  • novi, veliki zaslon u boji s individualnim mogućnostima postavki
  • upravljačka osovina SpeedSteer
  • upravljački sustav Auto-Guide 3000 s inovativnomfunkcijom "Go-Modus"

Tablica 1. Pregled modela

Massey Ferguson MF 5700 SL serije

Model

MF 5710 SL

MF 5711 SL

MF 5712 SL

MF 5713 SL

Prijenos

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

KS* max. pri 2000 okr./min

100

110

120

130

Okretni moment max. pri 1500 okr./min

420Nm

468Nm

502Nm

545Nm

Motor

AGCO Power 4.4 l, 4 cilindra , Tier 4 Final SCR

Kabinske varijante

Essential/Efficient/Panoramic

*ISO TR14396

Za više informacija obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: masseyferguson.com.au


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Traktor Utovarivač MF 5700 SL


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]