• Austro Diesel
  • 06.04.2020. 13:00

Massey Ferguson donosi "paket rasterećenja" za poljoprivrednike

Generalni uvoznik MF-a Austro Diesel i dalje radi za svoje kupce te nudi brzo dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i balirke uz pet posto skladišnog bonusa.

Foto: Austro Diesel
  • 1.220
  • 122
  • 0

Tvrtka Austro Diesel obavila je opsežne pripreme kako bi poljoprivrednicima u sljedećim danima i tjednima bila u mogućnosti pružiti već poznate usluge. Na taj način opskrba originalnim MF zamjenskim dijelovima ostaje zajamčena do daljnjega, a narudžbe možete uputiti vašem MF prodajnom partneru, kao i inače.

Pet posto skladišnog bonusa

"U ovom je trenutku važno da naše poljoprivrednike rasteretimo financijski i omogućimo im manevarski prostor. Stoga smo donijeli neku vrstu paketa rasterećenja za poljoprivrednike i kooperante. On sadrži, pored skladišnog bonusa* od pet posto za odmah dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i balirke Masseya Fergusona na zalihi, i financiranje svih MF traktora od 0,00 % na 36 mjeseci. Tko želi sebe i svoj stroj dugoročno osigurati, ima mogućnost opcionalnog jamstva do pet godina i osiguranja od kvara stroja", pojašnjava ing. Johann Gram, glavni direktor Austro Diesel GmbH.

Austro Diesel stoji uz svoje kupce te isporučuje i dalje

Iz tvrtke poručuju kako održavaju mobilnima sve MF vozače i prodajne partnere. Johann Gram posebno se zahvaljuje partnerima koji i u trenutačnim uvjetima uvijek daju najbolje za vozače.

Pored skladišnog bonusa* od pet posto za odmah dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i balirke Masseya Fergusona na zalihi, nude i financiranje svih MF traktora od 0,00 % na 36 mjeseci.

"Zdravlje i opskrba naših kupaca naš su najveći prioritet. Kako bismo zaštitili njih, kao i naše zaposlenike, podržavamo sve mjere koje doprinose zaustavljanju koronavirusa. Kao što stoji u našem sloganu, za kupce mobiliziramo sve, a to vrijedi i u ovakvim vremenima. Za to se zalaže Austro Diesel. Sigurni smo da ćemo zajedno prevladati ovaj izazov i optimistično gledamo u budućnost", zaključio je Gram.

Napomena: * Ponuda vrijedi do opoziva ili do isteka zaliha. Skladišni bonus vrijedi za sklapanje sporazuma o kupnji novoga traktora, kombajna, balirke ili teleskopskoga utovarivača Masseya Fergusona koji su na zalihi - u ponudu ne spadaju strojevi s akcijskom neto cijenom. Zadržavaju pravo na pogreške, tiskarske pogreške i izmjene. Detaljnije informacije potražite kod vašega MF prodajnog partnera.

Austro Diesel je dostupan i telefonski i e-poštom za svoje kupce. Sve kontakt podatke možete pronaći ispod teksta ili na www.austrodiesel.at.


Tagovi

Massey Ferguson Skladišni bonus Austro Diesel Traktor Balirke Utovarivači Financiranje


Autorica

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrće
Radna atmosfera u mom domaćem mini plasteniku gdje sve brige na trenutke nestanu.