Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor
  • 07.11.2013. 07:05

Lintrac - brz, okretan, izdržljiv

S lakoćom svladava nagibe od 60 stupnjeva, iznimnih manevarskih sposobnosti, idealan za rad u voćnjacima, okretan, štedljiv - Lintrac 90

  • 1.112
  • 104
  • 0

Lindner Lintrac 90 je traktor inovativne konstrukcije, iznimne snage i učinkovitosti. Tehničke inovacije omogućuju vrhunske radne performanse i u najtežim uvjetima kako bi pružio sigurnost te kako bi produktivnost bila velika.

Lintrac 90 je u potpunosti novo razvijeni model traktora čija produktivnost i iznimne manevarske spobnosti dolaze do izražaja zbog mogućnosti zakretanja i stražnjih kotača. Stražnja osovina se može rotirati do 20 stupnjeva što pruža iznimnu okretljivost. Od inovacija koje se nalaze u ovome modelu treba staviti naglasak i na prvi Lindner traktor koji ima ugrađen bezstupanjski mjenjač.

Radne sposobnosti dolaze do izražaja prilikom rada na strmim padinama za koje je on posebno konstruiran. S lakoćom svladava nagibe do 60⁰ jer je centar težišta udaljen manje od 850mm od tla. Manevarske sposobnosti dolaze do izražaja prilikom rada u voćnjacima ili obavljanju komunalnih djelatnosti zbog njegove minimalne širine od 160 cm. Ima mogućnosti rada kao utovarivač, sa punom snagom vuče prikolice i rad u poljima pri najzahtijevnijim zadaćama. Ekonomičan i snažan motor u kombinaciji s TMT09 mjenjačem jamče smanjenu potrošnju goriva uz jednake radne performanse.

Traktor Lintrac 90

TMT09 je varijabilni mjenjač koji je posebno razvijen za traktore do 90 KS. Tajna učinkovitosti varijabilnog mjenjača leži u vlastitom prijenosu koji je uglavnom mehanički. Moguća je neprekidna vožnja pri nižoj brzini okretanja motora od -20 do + 43 km/h.

Panoramska kabina na novom Lindner Lintracu 90 pruža mogućnosti neometanog vidnog polja s jasnim rasponom pogleda od 360⁰ radnog prostora. Iznimno udobno sjedalo omogućuje obavljanje dugotrajnih poslova bez umora vozača. Stražnje vjetrobransko staklo napravljeno je s dvostrukim šarkama, a može se otvoriti pod kutom od 90⁰ što omogućuje iznimnu preglednost.

U Lintrac 90 ugrađen je I.B.C. monitor koji pokazuje sve bitne informacije o vozilu. Prilikom vožnje unatrag automatski se prikazuje slika sa stražnje strane traktora.

Traktor pokreće motor Prekins Turbo diesel ( 75kW/102 ks) koji razvija okretni moment od 420Nm pri 1400 okretaja u minuti.

Lintrac 90 je traktor koji pruža maksimalnu učinkovitost u radu uz smanjenu potrošnju goriva. U nastavku članka možete pogledati video prilog novog modela Lintraca


Tagovi

Lindner Traktor Voćnjak Snaga Motor Potrošnja Gorivo


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]