Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 23.11.2015. 18:00

Lemken proširuje ponudu nošenih plugova!

Juwel 8 od sada dostupan i u M verziji koji je opremljen hidrauličkim okretnim mehanizmom sa mehaničkim podešavanjem nagiba!

  • 1.504
  • 228
  • 0

Tvrtka Lemken izlagala je na ovogodišnjem izdanju najvećeg međunarodnog sajma poljoprivredne mehanizacije, Agritechnica 2015., održanom u Hannoveru. Na sajmu su predstavili brojne inovacije, a među njima i nove modele svoje plave mehanizacije. Jedna od vijesti bila je proširenje ponude njihovih nošenih plugova okretača za dvije Juwel 8 M serije.

Mehaničko podešavanje nagiba za Juwel 8 M

Juwel M i MV modeli opremljeni su sa hidrauličkim okretnim mehanizmom sa mehaničkim podešavanjem nagiba. Okretni mehanizam, koji sadrži kratku, snažnu osovinu promjera 120 mm, osigurava preciznu, pouzdanu rotaciju pluga. Nagib se lako i precizno podešava, a prilagodba može biti napravljena odvojeno za svaku stranu. Matica je tu da zaštiti od prljavštine i pobrine se da prilagodba glatko prođe.

Razne izvedbe za svačije potrebe

Standardna oprema Juwel 8 M i MV uključuje inovativna DuraMaxx tijela koja su dostupna kao puna ili pak kao rešetkasta i to u čeličnoj, plastičnoj ili hibridnoj verziji, a sve kako bi ispunila potrebe korisnika. Rešetke su izrađene od specijalnog čelika, otpornog na habanje, bez rupa od bušenja, što postavlja novi standard sa 150% duljim vijekom trajanja, u usporedbi sa konvencionalnim plužnim tijelima. Kako DuraMaxx tijela nisu ušarafljena, već zakopčana na bazu tijela, moguće ih je brzo i lako zamijeniti te mogu biti u potpunosti iskorišteni. Juwel 8 M plugovi za korištenje na manje zahtjevnim tlima ili za niže izvedbe, mogu biti opremljeni Dural tijelima.

I predplužnici, koji mogu biti prilagođeni bez alata, i mehanički Uni kotači sa hidrauličnim ovjesom, su nova svojstva Juwel 8 serije, a dostupni su i kod Juwel 8 M. Kotači osiguravaju pouzdanu kontrolu dubine i omogućuju brzu promjenu između transportnog i radnog položaja, s obzirom da ne trebaju kontrolni lanac ili hidrauličnu liniju do traktora.

Mehanički mehanizam omogućuje podešavanje četiri radne širine, dok hidraulična inačica omogućava hidraulično podešavanje. Hydromatic automatska zaštita od preopterećenja osigurava superiornu sigurnost i pouzdanost korištenja prilikom oranja u stjenovitim tlima. Sa 3 do 7 brazdi i rasponom okvira i tijela, u ponudi se nalaze brojni modeli za traktore srednjih i visokih performansi.

Za više informacija o novim Juwel serijama, kontaktirajte tvrtku Lemken na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Lemken Juwel 8 Agritechnica Hannover Poljoprivredni sajam Mehanizacija Nošeni plug Hidrauličko podešavanje Rotacija pluga DuraMaxx Oranje


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]