Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 09.02.2016. 08:30

Lemken predstavio Solitair - novi prednji tank!

Lemken je na sajmu Agritehnica 2015. predstavio Solitair 23, prednji rezervoar za skladištenje i doziranje sjemena i gnojiva, a koji je ujedno prvi takve vrste u njihovoj bogatoj ponudi priključaka.

  • 671
  • 75
  • 0

Lemken je na sajmu Agritehnica 2015. predstavio Solitair 23, prednji rezervoar za skladištenje i doziranje sjemena i gnojiva, a koji je ujedno prvi takve vrste u njihovoj bogatoj ponudi priključaka. Solitair 23, proširuje ponudu tvrtkinih proizvoda za pneumatsku tehniku sjetve s uređajem koji se može kombinirati s mnoštvom drugih stojeva za pripremu zemljišta i sjetvu, čime se proširuje njegova primjena.

U kombinaciji s novom Azurit sijačicom za pojedinačno sjeme, koja je također predstavljena na Agritehnici, Solitair 23 se može, na primjer, koristiti za gnojidbu ispod korjena, a povezan s roto drljačom i montiranom sijačicom, može se koristiti za sjetvu uljane repice i žitarica. Dodatna primjena obuhvaća simultanu gnojidbu kod rada sa sijačicom, za međusjetvu i gnojidbu zemljišta.

Pouzdan transport velike količine gnojiva i sjemena

Solitair 23 u kombinaciji sa Zirkon roto drljačom i sijačicom

Solitair 23 dizajniran je kao posuda pod pritiskom, za pouzdan transport sjemena. Moguć je transport velike količine sjemena ili gnojiva, do 500kg po hektaru, koje lako može biti ravnomjerno raspoređeno čak i na velike distance.

Zahvaljujući novom sustavu doziranja preko svrdala, Solitair 23 ima veliki rezervoar od 2.000 litara, iako ima malu visinu. Četiri uređaja za doziranje osiguravaju preciznu opskrbu sjemenom i gnojivom, a poseban dodatak omogućava pravilnu sjetvu finih sjemena.

Opcijski mjerač u rezervoaru pruža, onome koji upravlja, informacije o trenutnom stanju napunjenosti rezervoara i potrošnji.

Jednostavno povezivanje sa strojevima za pripremu zemljišta

Sjemena i gnojiva se uz pomoć crijeva koja su provedena ispod traktora, transportiraju do razdjelnika koji se nalazi na kombinaciji uređaja. Crijeva mogu biti provedena i s jedne strane traktora. Konektori su također dostupni sa sustavom brzodjelujuće spojnice da bi se smanjilo vrijeme pripreme. To omogućava jednostavno povezivanje sa širokim spektrom strojeva za pripremu zemljišta.

Sofisticirani i kompaktni dizajn plastičnog rezervoara omogućuje odličnu vidljivost naprijed. Rezervoar se lako može napuniti preko širokog ulaza i pomagala za punjenje. Kutija za lako skladištenje potrebnog pribora nalazi se sa strane. Solitair 23 može se kombinirati pritisnim valjkom s gumenim točkovima ili modularnim utezima za održavanje ravnoteže traktora s priključcima.

Za više informacija o Solitair 23, kontaktirajte tvrtku Lemken na jedan od niže navedenih kontakata!


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/