• LEMKEN
  • 12.09.2018. 09:00

Lagani plug sa šest brazdi LEMKEN Juwel 7 M sada s povećanom radnom širinom

LEMKEN proširuje svoju Juwel 7 M seriju plugova sa posebno ekonomičnim modelom sa šest brazdi!

Foto: LEMKEN
  • 1.015
  • 82
  • 0

LEMKEN proširuje svoju Juwel 7 M seriju plugova sa posebno ekonomičnim modelom sa šest brazdi. Ovaj plug ima hidraulični UniTurn prekretni mehanizam s mehaničkim podešavanjem nagiba. Njegova kratka rotacijska osovina (promjera 120 mm) osigurava precizno i sigurno kretanje pluga.

S promjerom okvira od 120 mm, 6-brazdni Juwel dizajniran je za srednje traktore od 100 do 200 KS. Mehanički mehanizam omogućuje namještanje četiri radne širine, a hidraulična MV verzija omogućava stalnu prilagodbu. Nagib se podešava pomoću matice za zatvaranje i zaustavljanje; ovo je podešavanje odvojeno za svaku stranu. S maticama za zatvaranje lako se rukuje te štite od nečistoće kako bi se osiguralo da prilagodba ostaje jednostavna.

d
Centar za podešavanje pluga Juwel 7 M

Standardna oprema uključuje dokazana Dural tijela. DuraMaxx tijela dostupna su kao opcija, a izrađena su od specijalnog čelika otpornog na habanje bez rupa od bušenja, što je LEMKEN-ova inovacija koja donosi 150% duži vijek trajanja! Kako DuraMaxx tijela nisu ušarafljena, već zakopčana na bazu tijela, moguće ih je brzo i lako zamijeniti te mogu biti u potpunosti iskorištena.

Juwel 7 M je dostupan sa predplužnjacima, koji se mogu podesiti bez alata, i različitim Uni kotačima za kontrolu dubine. Kotači osiguravaju pouzdanu kontrolu dubine i omogućuju brz i lagan prijelaz iz transportnog u radni položaj, bez potrebe za kontrolnim lancem

vd
Juwel 7 M s ojačanim okvirom

6-brazdni plugovi Juwel 7 M i MV bit će dostupni od 2019. godine. Za više informacija obratite se tvrtki LEMKEN na jedan od niže navedenih kontakata ili zastupnicima za Hrvatsku:

Profiland d.o.o. (Marušinac Darko)
Mob. + 385/(0)91/763-8770
E-mail: [email protected]

Profiagrar d.o.o. (Timo Muller)
Tel. +385/(0)31/381-111
E-mail: [email protected]

Ekoterra d.o.o.  (Dario Novak)
Mob. +385/(0)95/9400-426
E-mail: [email protected]


Tagovi

LEMKEN Plug 6 brazdi Juwel 7 M DuraMaxx


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Partner

LEMKEN Adria d.o.o.

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +386 41 682 314, e-mail: [email protected] web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Eko vina Kabola Na istarskom imanju Kabola u Kanedolu pored Momjana završena je još jedna berba. Ber... Pročitaj cijelu bilješku »