AgroKlub.com

\

Ratarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ratarstvo » KWS predstavio novitete za 2018.

KWS predstavio novitete za 2018.

KWS

KWS predstavio novitete za 2018.

Datum: 13.12.2017. 12:00 |

Kategorija:

Ratarstvo

KWS je i ove godine organizirao još jednu konvenciju. Osim brojnih novih informacija, tehnologija, rezultata šećerana i Vodiča za sušu, predstavljeni su novi hibridi i sorte za narednu sezonu!

KWS je i ove godine organizirao još jednu konvenciju, za sve svoje partnere, distributere i predstavnike industrije šećera u Hrvatskoj. Kao i prethodnih godina, kraj godine je idealan trenutak za pregled cijelokupne sezone, rezultata koji su ostvareni, noviteta koji su zasijani po prvi puta, razmjene iskustava i ideja, kao i naravno predstavljanja novih informacija, tehnologija te novih hibrida i sorti za narednu sezonu.

A noviteta za sljedeću godinu je uistinu pregršt, u svim segmentima KWS portfolia, što potvrđuju stalne tvrdnje predstavnika KWS-a kako izuzetno puno svojih sredstava ulažu u konstantan rad, istraživanje te napredak u procesu selekcije te odabira pravih hibrida za naše uzgojno podneblje. Istraživanja ne podrazumijevaju samo pronalazak novih hibrida već i novih tehnologija, s čime smo se već imali priliku upoznati na KWS-ovim centralnim danima polja, a na KWS konvenciji vidjeti i prve rezultate s terena te saznati detalje vezane za ispravno korištenje nove tehnologije uzgoja šećerne repe pod nazivom CONVISO SMART.


Nasmijane hostese dočekale su sudionike s prigodnim poklonima

CLIMA CONTROL3 grupa pokazala odlične rezultate


Rezultati CLIMA CONTROL3 grupe

Osim testne sezone za tehnologiju CONVISO SMART, prošla sezona je bila prva sezona i za novu grupu hibrida kukuruza tolerantnih na visoke temperature i sušu, pod nazivom CLIMA CONTROL3.

Visoke temperature koje su nekim dijelovima Hrvatske dovele i do elementarne nepogode izuzetno su utjecale na razvoj kukuruza, što se odrazilo i na prinose istih, no CLIMA CONTROL3 grupa hibrida je pokazala odlične rezultate, a oni su predstavljeni i na ovogodišnjoj konvenciji.

Kako se prije svakoga uvođenja na tržište, novi hibridi i sorte prate nekoliko godina, konkretno zadnje dvije godine u regiji u kojoj bi trebali biti novitet. Za grupu CLIMA CONTROL3 hibrida kukuruza to nije značilo samo plasman novih hibrida već su svoja istraživanja, zapažanja i savjete pretočili i u edukativnu brošuru odnosno Vodič za sušu, kojeg možete pronaći u dokumentu ispod teksta!


Predstavljanje Vodiča za sušu

Rezultate predstavile i hrvatske šećerane

Uz detaljan pregled KWS rezultata, okupljenima su svoje rezultate prezentirali i predstavnici industrije šećera u Hrvatskoj, točnije Sladorana Županja, Viro d.d. - Tvornica šećera Virovitica te Tvornica šećera Osijek.

U nastavku prolistajte Vodič za sušu!

U pozitivnom ozračju i predblagdanskoj atmosferi, još jedna KWS konvencija je prošla uspješno, što zbog velikoga odaziva partnera, što zbog pregršt novih informacija, druženja i razmjene iskustva općenito, a još su neka iznenađenja pripremili za proizvođače i partnere, no o njima ćete saznati više u narednoj sezoni.

Pogledajte video s KWS konvencije za 2018.!

Fotografije s konvencije pogledajte u galeriji ispod teksta, a za sve dodatne informacije obratite se tvrtki KWS na jedan od niže navedenih kontakata.


KWS Sjeme d.o.o.

Sponzorirani članak
KWS Sjeme d.o.o.
Vukovarska 31, Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628
e-mail: info@kws.hr , web: www.kws.hr

Broj pregleda članka: 750; Uspješnost članka: 72.5

Tagovi: Šećerna repa, Kukuruz, Kws, Prinos, Nove tehnologije, Druženje, CONVISO SMART, CLIMA CONTROL3

Ključne riječi članka: kws, predstavio, novitete, za, 2018, novih, hibrida, šećera, sušu, kukuruza, novih hibrida, pokazala odlične rezultate

Slike KWS predstavio novitete za 2018.

Dokumenti KWS predstavio novitete za 2018.

Vodič za sušu

Vodič za sušu
veličina datoteke: 2.54 MB

Pioneer