Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 04.10.2018. 12:00

Kreće nova, 3. sezona KWS INFO edukativne emisije!

U novoj sezoni su odlučili svoj studio izmjestiti na slavonska polja gdje će savjete proizvođačima vezane za pripremu, obradu zemlje te sjetvu i žetvu dati direktno s polja! A zašto su baš krenuli u ovakav format, saznali smo u razgovoru s voditeljicom marketinga Majom Družijanić.

Foto: KWS
  • 480
  • 36
  • 0

Ovu nedjelju počinje nova, 3. sezona emisije KWS INFO u sklopu poljoprivredne emisije Poticaj koja se prikazuje na Slavonskoj televiziji.

KWS INFO je emisija edukativno-informativnog karaktera koja donosi sve aktualnosti vezane za kulture koje KWS ima u svome porfoliu kao i novitete KWS sortimenta. U novoj sezoni su odlučili svoj studio izmjestiti na slavonska polja gdje će savjete proizvođačima vezane za pripremu, obradu zemlje te sjetvu i žetvu dati direktno s polja. A zašto su baš krenuli u ovakav format, saznali smo u razgovoru s voditeljicom marketinga Majom Družijanić.

Zanimalo nas je, zašto baš vlastita KWS emisija?

Već duži niz godina imamo jako dobru marketing suradnju sa Slavonskom televizijom, no prije tri godine smo odlučili otići korak dalje, i ponuditi našim proizvođačima nešto više, nešto opipljivije, nešto od čega imaju koristi, a da to nisu samo kratki prilozi ili izvještaji s dana polja, zimskih predavanja i sličnih događaja.

grf
Visokoobrazovani KWS savjetnici proizvođačima su na raspolaganju od sjetve do žetve

Budući da su KWS savjetnici visokoobrazovani agronomski stručnjaci te se nalaze na izvoru brojnih informacija kako na svjetskoj tako i lokalnoj razini, vrlo su uključeni i predani u izboru pravih hibrida i sorti za našu regiju, želja nam je bila da sve te informacije prenesu i što većem broju proizvođača. Naravno, oni to rade svakodnevno i to je njihov posao, biti proizvođačima na raspolaganju od sjetve do žetve te ih dodatno educirati.

No, zbog velikoga terena, a njihovog manjeg broja, sve te informacije možda ne dođu do naših proizvođača na vrijeme. Iz toga razloga je došlo do ideje da napravimo kratku emisiju u kojoj ćemo moći dati savjete vezane za nadolazeću sjetvu, stanje usjeva, razgovarati kada krenuti u zaštitu usjeva, koje hibride odabrati, komentirati proteklu sezonu i žetvene rezultate. Naravno, logično je bilo da to bude u sklopu naše, vjerujem najgledanije, lokalne poljoprivredne emisije Poticaj, istaknula je Maja Družijanić.

Snimati van studija je izazov s kojim će prezentirati aktualne teme

Što ste pripremili za novu sezonu?

Svi znamo da se svaka godina vrti u krug, gdje pratimo od sjetve do žetve sve kulture i tu nemamo prostora za neke promjene. Zato smo počeli sa studijskom emisijom i kroz jedan opušten razgovor potkrijepljen kadrovima koji su snimljeni na našem pokusnom polju, pobliže, detaljnije objasniti ili prezentirati aktualne teme. Trudili smo se stvoriti bazu sa što više video materijala i kadrova koji će olakšati praćenje samih tema u studiju. 

KWS INFO emisija ide jednom mjesečnu u sklopu emisije Poticaj, i već ove nedjelje moći ćete pogledati prvu emisiju čija je tema: Usjevi uljane repice te zaštita od bolesti i štetnika.

No, ove godine smo odlučili neke od naših KWS INFO emisija preseliti te posnimiti na polju, gdje ćemo na licu mjesta pokazati, ukazati i odgovoriti na aktualna pitanja. Snimati van studija je izazov jer se trebamo prilagoditi vremenu koje je dosta nepredvidljivo, no trudit ćemo se to odraditi što profesionalnije. Moram svakako napomenuti da tu imamo i podršku naših proizvođača, koji nam omogućuju snimanje baš na njihovom polju, te naravno ujedno i daju prijedloge za neke od narednih tema. 

Nadamo se da će nova sezona biti još zanimljivija našim proizvođačima, drago nam je što nam ukazuju svoje povjerenje i što su naše djelatnike prepoznali kao vrsne savjetnike predane svome poslu, jer oni to i jesu, a KWS INFO je za nas samo dodatni KWS igrač na terenu, zaključila je Maja Družijanić.

vd
Ove nedjelje počinje 3. sezona emisije KWS INFO s temom: Usjevi uljane repice te zaštita od bolesti i štetnika

Već ove nedjelje pogledajte emisiju o usjevima uljane repice!

KWS INFO emisija ide jednom mjesečnu u sklopu emisije Poticaj, i već ove nedjelje moći ćete pogledati prvu emisiju čija je tema: Usjevi uljane repice te zaštita od bolesti i štetnika.

No, ukoliko istu i propustite, sve KWS INFO emisije možete pratiti na KWS Youtube kanalu, KWS web stranici ili pak KWS Facebook stranici.

Ne propustite novu sezonu emisije KWS INFO!

Za više informacija obratite se tvrtki KWS na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

KWS KWS INFO Emitiranje Emisija Savjeti Poticaj Slavonska televizija


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P