Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case
  • 04.11.2013. 21:00

Kombajn Case Axial Flow

Case Axial Flow je model kombajna snage od 220 kW do 420 kW.

  • 2.625
  • 119
  • 0

Tijekom posljednjih 30 godina Case IH optimizirao je jedan in-line dizajn rotora kako bi se osigurao najviši kapacitet, karakteristike i učinkovitost strojeva. Case IH Axial-Flow® kombajni pružaju dokazanu svestranost i isplative sustave žetve.

Izvorni Axial-Flow® kombajni napravili su prvi veliki korak u revoluciji s rotacijskim kombajnima. Oni postavljaju nove standarde u kvaliteti i gubicima žita u žetvi te postavljaju mjerila za ostatak industrije. Svaka inovacija u dizajnu, svako inženjersko poboljšanje, stavlja ove strojeve još jedan korak naprijed.

Axial-Flow® rotor, kao srce procesa, dinamično i precizno prenosi zrno kroz kombajn učinkovito i u neprekidnom toku. Mogućnost rada s velikim brojem žitarica kao što su i pšenica, raž, kukuruz, riža, uljana repica ili grah čini ga liderom u cijeloj industriji.

Axial-Flow® je dokazani žetveni sustav, osmišljen kako bi pružio poslovne prednosti. Case IH daje sposobnost iskorištavanja impresivnog izbora usjeva djelotvorno i troškovno učinkovito, a udobna kabina omogućuje rad bez stresa za dugih dana berbe i još dužih noći.

Najbolji dokaz superiornosti Case IH Axial-Flow® kombajna ogleda se u nevjerovatno niskom lomu i rasipu zrna. Radovi u svim uvjetima vlažnosti postaju pravo zadovoljstvo.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Kombajni Case Axial Flow

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.