Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna mehanizacija
  • 22.10.2013. 11:42

Jubilarna akcija CLAAS-a

Jubilarna akcija 100 godina CLAAS-a za sve prednarudžbe 2014.

  • 938
  • 112
  • 0

Ove godine CLAAS bilježi 100 godina poslovanja. Svojim radom i razvitkom novih tehnologija proizvodnje poljoprivredne mehanizacije koja olakšava radove u poljoprivredi CLAAS je postao jedan od lidera na ovome području. Mala obiteljska tvrtka stasala je u multinacionalnu kompaniju koja ima poslovnice u preko 100 zemalja.

U čast ovome jubileju u CLAAS-u su pripremili posebne pogodnosti kupovine poljoprivrednih strojeva.

Jedan za sve traktor Arion 400

Arion 400 je traktor vrhunskih odlika koji pruža sve što se od traktora očekuje. Ovaj model spoj je vrhunske tehnologije prilagođene za manja gospodarstva. Glavne prednosti Ariona su dugi međuosovinski razmak, optimalna raspodjela težine i savršena koordinacija motora i mjenjača.

Traktor Claas Arion

Ovaj traktor je iznimno okretan širokog spektra primjene - košnja, baliranje, oranje, prskanje, rad u komunalnom sektoru ili s prednjim utovarivačem.

Tehnologija premium klase, maksimalne izlazne snage od 90 do 125 ks projektiran je za svakodnevni rad. Quadrishift mjenjač sa quadractiv automatskim mijenjanjem brzina, automatsko stražnje priključno vratilo, CLAAS informacijski sistem (CIS) + 10 ks te hidraulika protoka 98/I min samo su neke od karakteristika ovog svestranog traktora.

Kod svakog Arion-a 400 CIS na poklon dobivate:

  • Klima uređaj
  • Treći par hidaruličnog upravljačkog uređaja
  • Kardansko vratilo 540/540 ECO + 1000/1000 ECO
  • Hidraulične kočnice

Akcija traje do 30.11.2013.

Kombajn CLAAS Tucano - štedljiv i učinkovit

Tucano kombajni namjenjeni su srednjim gospodarstvima koja obrađuju do 500ha obradivih površina. Maksimalne mogućnosti primjene kombajna Tucano čine ga univerzalnim talentom koji postavlja novu definiciju djelotvornosti. Vršidbeni sustav APS u kombajnu Tucano serija 400 i 300 daje drastično ubrzanje žetvene mase, više centrifugalne sile koje rezultiran odvajanjem do 30% zrnja u predkošari.

Kombajn Claas Tucano

Bilo da se radi o 5 ili 6 slamotresa, jednakomjerni protok slame na slamotresima otvorenim prema dolje duljine 4,40 m pruža sigurno odvajanje praktički sveg preostalog zrnja. Šest turbina, odnosno 4 turbine ili jedan radijalni ventilator, pružaju konstantnu stabilnost tlaka vjetra s jednakomjernom raspodjelom tlaka i kod različitog opterećenja sita.

Kombajni CLAAS Tucano su iznimno štedljivi i učinkoviti. Iskoristite pogodnosti kupnje za predsezonsku narudžbu 2014. i osigurajte si profesionalni paket na poklon:

  • Sita sa 3D čišćenjem
  • Električno podešavanje sita
  • Radna svjetla High End
  • A/C Matic-automatski klima uređaj sa grijanjem
  • Zračno sjedalo komforno

Akcija traje do 30.12.2013.


Tagovi

Claas kombajni Traktor Poljoprivredna mehanizacija Žetvena masa Vršidbeni sustav APS


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam vaš Novocommerce International 💚💛
Da li se u gnijezdu pronašla kakva John Deere igračka? 🎁🐰 Šaljite nam slike u komentaru 🤗
#novocommerce