Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas
  • 09.03.2014. 18:53

Iskoristite popust pri kupovini CLAAS mehanizacije

Tvrtka Agron pripremila je izuzetno zanimljive i povoljne konstrukcije financiranja sa niskim kamatnim stopama čak i bez učešća, a moguće je i financiranje preko sezonskih rata

  • 648
  • 31
  • 0

Približava se proljeće, započinju radovi na poljima, te dolazi i vrijeme prvog otkosa krmnog bilja. Prvi otkos je najvažniji u proizvodnji krmnog bilja jer donosi najveći prinos kvalitetnog krmiva stoga tom poslu treba pristupiti vrlo ozbiljno i stručno.

Od kako je tvrtki CLAAS 1921. godine odobren patent za petljač, CLAAS u kontinuitetu dokazuje svoju razvojnu snagu i uvijek iznova nudi inteligentna rješenja koja odlučujući poboljšavaju kakvoću slame i krme.

Agron i CLAAS

I ove godine je tvrtka CLAAS pripremila zanimljive predsezonske ponude traktora i strojeva zelene linije po izuzetno povoljnim cijenama.:

Do 31.03.2014. svi traktori CLAAS Arion 400 u ponudi su po nižoj akcijskoj cijeni uz dodatni ekstra popust.

Agron - suvremene agrarne tehnologije

Kako bi bili spremni za sve, modeli traktora CLAAS Arion su dostupni u različitim varijantama, a oprema traktora se može optimalno prilagoditi svačijim željama. Odaberite onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama.

CLAAS-ova zelena linija

Snaga, stabilnost, udobnost, pouzdanost i ekonomičnost - neka prednosti najprodavanijeg CLAAS traktora služe i Vašem gospodarstvu!

Iskoristite ovu fantastičnu ponudu koja vrijedi kod tvrtke Agron d.o.o. do isteka zaliha. Ovim putem Agron Vas poziva da ih posjetite na 17. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Gudovcu na izložbenom prostoru marke CLAAS gdje možete pobliže proučiti ponudu traktora, zelene linije i kombajna, te na štandu tvrtke Agron dobiti sve potrebne informacije o kompletnoj ponudi iz prve ruke.

Više informacija o ovoj posebnoj ponudi, ali i o svim drugim modelima marke CLAAS pogledajte na www.agron.claas-partner.at, na www.agron.hr ili www.facebook.com/AgronDoo ili nazovite 091/464-2266 - Laslo Bečkei

Tvrtka Agron kao direktni ovlašteni regionalni zastupnik marke CLAAS za Slavoniju i Baranju pripremila je izuzetno zanimljive i povoljne konstrukcije financiranja sa niskim kamatnim stopama čak i bez učešća, a moguće je i financiranje preko sezonskih rata.


Tagovi

Agron Traktor Popust Bjelovar Sajam Kosilica Zelena linija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?