Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Intertim d.o.o.
  • 26.09.2014. 17:20

GlucoHumat - spas za jesensku gnojidbu!

Upotrebom GlucoHumat gnojiva u jesenskoj sjetvi možete smanjiti količinu uobičajene gnojidbe za 50-60 posto!

Foto: www.depositphotos.com, kalinovsky
  • 637
  • 75
  • 0

Ovogodišnje nepovoljne vremenske prilike zadale su puno brige našim poljoprivrednicima, pogotovo kada je u pitanju gnojidba. Dolaskom sve vlažnijih zimskih dana, situacija se neće baš puno poboljšati. Tvrtka Intertim d.o.o. svojim vjernim kupcima nudi idealno riješenje u obliku mikrogranula koje se primjenjuju usporedno sa sjetvom, što štedi i vrijeme i novac.

Radi se o Microstart G10 gnojivu iz GlucoHumat linije revolucionarnih proizvoda koja nadilaze kapacitete drugih gnojiva i daju neusporedivo bolje rezultate na današnjem tržištu.

Zašto mikrogranulirana GlucoHumat gnojva?

GlucoHumat gnojiva u mikrogranuliranoj formulaciji idealni su za primjenu istovremeno sa sjetvom. Njihova izvrsna sposobnost da stimuliraju razvoj korijena biljke i da otpuštaju elemente koji su zadržani u tlu, čini ih idealnim za prevladavanje stresa omogučavajući 'start' efekt.

  • Poboljšava razvoj korisnih mikroorganizama u tlu
  • Smanjuje zgrušavanje zemlje
  • Povećava zadržavanje vode u tlu i kapacitet kationske izmjene
  • Otpušta dijelove rezerve fosfora, kalija i mikroelemenata (kao što su Zn, Fe, Mn, Cu), zarobljenih od strane koloida u zemlji
  • Znatno povećava razvoj korijena i omogućava prevladavanja stresa nastalog prilikom presađivanja
  • Drastično smanjuje zagađivanje tla i vode
  • Siguran je za ljude i životinje
  • Izrazito niskog saliniteta, što omogućava sijanje lokalizirano uz sjeme

Specifičan sastav Microstart G10 gnojiva štedi vaše vrijeme i novac!

Microstart G10 pakiranje

Microstart G10 je složeno kompleksno mineralno dušično - fosforno - kalijevo gnojivo NPK 5-13-5 koje sadrži:

Ukupno dušika (N) - 5 %
- amonijski (N) - 2,5 %
- amidni (N) - 2,5 %
Fosforni anhidrid (P2O5) - topiv u vodi - 13 %
Kalij oksid (K2O) - topiv u vodi - 5 %
Sadržaj vlage - do 2 %

To je NPK gnojivo u mikrogranularnoj formulaciji, koje se primjenjuje na tlo. Microstart poboljšava rast kulture u prvim fazama njezinog razvoja, djelujući tako da stimulira aktivnost korijena te omogućavajući postupno i produljeno otpuštanje svojih složenih makro-elemenata.

Gubici dušika smanjeni su na minimum, bez obzira radi li se o istjecanju ili ispiranju amonijaka, slično kao i gubici fosfora i kalija, na taj način postižući maksimalnu učinkovitost gnojidbe i mogućnost značajnog smanjenja standardnog doziranja ovog elementa primjenjenog na kulture. Specifičan sastav i optimalna prisutnost makro-elemenata potiče sjeme na klijanje, korijenje na rast te pomaže pri stresu kod transplantacije.

Jednostavna upotreba Microstart G10 gnojiva!

Uskoro kreću jesenske sjetve, a GlucoHumat Microstart G10 spreman je za upotrebu. Kod sjetve pšenice i ozimog ječma, koristi se 30-40 kg Microstart G10 gnojiva po hektru. Jedna vreća ovog gnojiva teži 20 kg, što je dovoljno za recimo 100 kg pšenice. Radi većih prinosa, jednostavnije upotrebe, uštede u vremenu, amortizaciji i gorivu, obratite se stručnom osoblju tvrtke Intertim d.o.o. i zatražite svoj uzorak!

Foto: www.depositphotos.com, kalinovsky


Tagovi

Intertim d.o.o. GlucoHumat Microstart G10 Mikrogranulirano gnojivo Sjetva i gnojidba Jesenska sjetva Jesenska gnojidba Vremenske neprilike


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]