Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 17.03.2016. 14:30

Globalni traktor MF 4700!

Serija MF 4700 savršena je i kao prednji utovarivač i kompatibilna s opsežnom ponudom MF priključaka za prednje utovarivače!

  • 1.136
  • 109
  • 0

Serija Massey Ferguson 4700 proizvodi se širom svijeta u pet proizvodnih pogona pod nazivom "Globalni traktor", a uskoro će biti dostupna i u Hrvatskoj. Kratko vrijeme isporuke traktora MF 4700 u Europi rezultat je proizvodnje na licu mjesta u Beauvaisu, Francuska.

Proizvodnja ili montaža različitih modela iz serije MF 4700 vrši se prema regionalnim potrebama kupaca u Indiji, Kini, Brazilu, Turskoj te u Francuskoj, čime se smanjuju vrijeme isporuke i troškovi. Zbog komponenti vozila prilagođenih specifičnim potrebama pojedinih država, ova je serija snage između 75 i 95 KS nešto sasvim posebno.

Svi modeli (4707, 4708 i 4709) u razredu snage od 75, 85 i 95 KS ispunjavaju normu ispušnih plinova Tier 4 Final, a opremljeni su Agco Power trocilindričnim motorom zapremnine 3,3 litre. Najviši okretni moment od 355 Nm dostupan je pri samo 1.500 okr/min, čime se smanjuje potrošnja goriva, buka i habanje. Jednim gumbom u kabini moguće je memorirati broj okretaja motora, što znači da se primjerice kod rada s vratilom za prijenos snage jednostavno može aktivirati konstantan broj okretaja. Jednodijelni poklopac motora olakšava servisiranje.

Ispod članka potražite letak sa više informacija o seriji MF 4700!

Novi mehanički mjenjač donosi po 12 stupnjeva prijenosa za vožnju naprijed/unatrag te mehanički ili opcionalno elektro-hidraulični reverzer. Za dovoljan tlak brine se Open Center visokotlačni hidraulični sustav s tandem pumpom. Visokotlačna zupčasta pumpa opskrbljuje glavne potrošače poput dodatnih upravljačkih ventila i stražnjeg podiznog uređaja. Dodatna pumpa stoji na raspolaganju za pogon na sve kotače, blokadu diferencijala, prednji podizni uređaj i sustav upravljanja.

Posebne karakteristike nove serije

Dodatne osobine serije MF 4700 Global Series su elektronička regulacija podiznih uređaja, udobno upravljanje ručicama s elektroničkim upravljanjem te stražnji podizni uređaj snage dizanja 3.000 kg. Modeli iz serije MF 4700 opremljeni su neovisnim vratilom za prijenos snage koje se može elektro-hidraulički upaliti.

Posebna karakteristika je prostrana i sasvim nanovo razvijena kabina opremljena klimatizacijom i iznimno funkcionalnom opremom. Za savršenu preglednost na sve strane brinu uski poklopac motora, zaobljeni bočni prozori i stražnji prozor koji se jednostavno otvara.

Međunarodno stručno znanje objedinjeno u jednom traktoru

Multinacionalni timovi inženjera sasvim su nanovo razvili MF Global Series - novi dizajn i nova platforma. Njihov zadatak je glasio da koncept traktora preispitaju od samog temelja, praktički "nanovo izmisle traktor", unaprijede funkcionalnost svakog pojedinog dijela, optimiziraju ukupnu efikasnost te da pritom u novi dizajn integriraju tipična Massey Ferguson svojstva - svrhovitost i pouzdanost. Rezultat je ovaj jednostavan i ekonomičan traktor nastao primjenom najboljeg stručnog znanja i proizveden u najsuvremenijim tvornicama.

Za više informacija o novoj seriji, kontaktirajte tvrtku Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata!


Dokumenti


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Globalni traktor MF 4700 Tier 4 Motor traktora Hidraulični sustav Vratilo


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo