Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International d.o.o.
  • 30.08.2017. 09:00

Dugo očekivani John Deere 8400R na Farm Showu!

Novocommerce International d.o.o. na Farm Showu je predstavio čak 40 strojeva vrhunske tehnologije!

Foto: Borna Matijanić
  • 2.407
  • 421
  • 0

Kada je u pitanju vožnja traktora, konkretno John Deera, njihov je vozač pokazao da odlično zna voziti u rikverc, no kada je u pitanju poslovanje, tvrtka Novocommerce International d.o.o. itekako gleda unaprijed. Svjedoči tome održan 4. Farm Showu u Osijeku gdje su na izložbenom prostoru od preko 1.000 m2, predstavili čak 40-ak strojeva vrhunske tehnologije.

Svake godine tvrtka Novocommerce International d.o.o. predstavlja najnovije modele poljoprivrednih strojeva. Ove godine predstavili su novu seriju dugo očekivanog John Deere 5R traktora, moćni 8400R te nove opcije na modelima 6M serije kao što je CommandQuad mjenjač.

Velika paleta vrhunske tehnologije

Tvrtka je izlažila i druge svjetske brendove kao što su KUHN, europski lider u poljoprivrednim priključcima, Bednar FMT, proizvođač velike opreme za obradu tla, Geringhoff, svjetski broj 1 proizvođač hedera za kombajne, PICHON, proizvođač visokovalitetnih cisterni za gnojnice i Fliegl, vodeći proizvođač poljoprivrednih prikolica te kao novost tvrtka SIPTEC i ostali brendovi.

Novocomerce International predstavio je strojeve na čak 1.000 m2 izložbenog prostora

"Novocommerce izlaže veliku paletu svojih proizvoda kako bismo pokazali vrhunsku tehnologiju", kaže nam voditeljica marketinga Slobodanka Radić dodajući da su na izložbenom prostoru imali postavljen i FarmSight kutak gdje su se posjetitelji mogli upoznati sa AMS rješenjima.

Većina velikih traktora i strojeva prodanih u zadnje tri godine, navodi, opremljena je sa AutoTrack sustavom automatskog navođenja. Svi ti strojevi isporučeni su sa JDLink sustavom telematike koji vlasniku pružaju mogućnost praćenja i analize perfomansi stroja te daljinske dijagnostike odnosno postavljanje i mijenjanje parametara stroja preko Remote Display Accessa.

Posjetitelji su imali priliku otkriti novi T660i kombajn i žitni heder 622x, W330 kompaktni kombajn i Oros kukuruzni heder te silažni kombajn 8600i i Kemper 460 Plus heder. Također i John Deere M732 24-metarska prskalica.

Osim zaviriti u izložene modele, posjetitelji su imali priliku vidjeti strojeve u radu i to KUHN Espro 6000, Bednar FMT Swifter SN 4000, SIPTEC RB5, Fliegl ASW 381 i kombajn T660i te se uvjeriti u sve mogućnosti koje moćni strojevi nude.

Farm Show postaje vodeći sajam poljoprivredne mehanizacije

Na izložbenom prostoru imali su i postavljen kutak Unicredit Leasinga i Unicredit Banke na kojem su predstavljeni posebni uvjeti John Deere financiranja. Pripremili su se vrhunski pa ne čudi da su gotovo odmah s otvaranjem sajma prodali kombajn.

"Zadovoljstvo nam je što Farm Show svake godine raste te postaje vodeći sajam poljoprivredne mehanizacije u regiji. Nadamo se da će se rast nastaviti i u sljedećim godinama. Kako u broju izlagača tako i u broju posjetitelja", zaključila je voditeljica marketinga.

Gotovo odmah nakon otvaranja sajma prodali su kombajn

Inače, danas, s 55 zaposlenika, Novocommerce International d.o.o. osigurava najbolju servisnu podršku i uvijek dostupne rezervne dijelove za hrvatske poljoprivrednike. Njhovih 18 iskusnih servisera sa 18 servisnih vozila, milijun kuna vrijednosti u rezervnim dijelovima u skladištima u Osijeku i Bjelovaru podrška su poljoprivrednicima u njihovom radu. Svi serviseri su opremljeni laptopima, Service Advisorom, John Deere dijagnostičkom opremom. Sa preko 10 zaposlenih, odjeli prodaje i marketinga Su uvijek dostupni za savjetovanje poljoprivrednika u izboru najboljeg stroja i tehnoloških rješenja za njihovo gospodarstvo.

Foto: Borna Matijanić


Tagovi

Novocommerce International Farm Show Sajam Mehanizacija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]