Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Se-kra
  • 08.10.2016. 18:00

Careta - tanjurača velikog učinka i brzine rada!

Tvrtka Se-kra iz Sesvetskog Kraljevca prezentirala je u radu traktor Kubota M108 od 110KS koji vuče tanjuraču Careta širine 3 metra.

  • 3.004
  • 126
  • 0

Tvrtka Se-kra iz Sesvetskog Kraljevca prezentirala je u radu traktor Kubota M108 od 110KS koji vuče tanjuraču Careta ​marke Ferocoop širine 3 metra. M serija Kubota traktora je ergonomski dizajnirana da pružaju optimalne performanse i udobnost. Zadovoljiti će sve zahtjeve koje pred njih postavite. Ovi traktori su odličan omjer kvalitete i cijene.

Lazar Grubić, predstavnik tvrtke kaže kako se Kubota traktor odlikuje vrlo malom potrošnjom, visokom garancijom do 3 godine i 3.000 radnih sati. "Careta je kratka tanjurača koja ima jako velik učinak, ima veliku brzinu rada i jedna je od najefikasnijih strojeva u toj prilici", naglašava Grubić.

Najveća prednost ovoga stroja je omjer cijene i kvalitete!

Traktori M serije razvijaju maksimalnu brzinu od 40 km/h, visokog su hidrauličnog kapaciteta, posjeduju novu tehnologiju motora s 4 ventila, snažni prednji utovarivač i razna ergonomska poboljšanja te su idealni za sve poslove. Prilikom dizajniranja prednjeg utovarivača posebna pozornost se polagala na snagu i dobru vidljivost.

Za više informacija o Kubota traktoru i Careta tanjurači, obratite se tvrtki Se-kra na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Se-kra Tanjurača Traktor Kubota Careta Prezentacija


Partner

Se-kra d.o.o.

Sesvetski Kraljevec, Hrvatska
tel: 01 / 2047 - 888, e-mail: se-kra@se-kra.hr web: http://www.se-kra.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs