Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija d.d.
  • 09.06.2014. 08:30

Akcijska prodaja gnojiva - uštedite 22 posto!

Ovaj mjesec opskrbite se Petrokemijinim mineralnim gnojivima i uštedite.

Foto: Depositphotos.com, rfphoto
  • 2.476
  • 188
  • 0

Dugogodišnji proizvođač, lider hrvatskog tržišta mineralnih gnojiva i nezaobilazan strateški oslonac domaćoj poljoprivredi, Petrokemija d.d., za svoje vjerne kupce pripremio je vrijednu akciju u mjesecu lipnju.

U razdoblju od 1. do 30. lipnja nudi 22% niže cijene čak šest tipova gnojiva:

Akcijski popust odobrava se na fakturirano i otpremljeno mineralno gnojivo tijekom akcijskog razdoblja, a cijene su vidljive u važećem cjeniku na Petrokemijinoj internet stranici.

Bezbrižno dočekajte jesensku gnojidbu

Za gnojivo NPK 15-15-15 7SO3, koje bude prodano zainteresiranim kupcima tijekom trajanja akcije, Petrokemija nudi skladištenje u svojim prostorima, u rasutom stanju, sve do trenutka primjene u jesenskom dijelu sezone, što je idealna prilika za opskrbu u nadolazećoj jeseni.

Dodatno potaknite rast i razvoj biljaka

Osim akcijskih gnojiva, vrijeme je za obratiti pozornost i na Fertine - tekuća mineralna gnojiva namjenjena za prihranu tijekom vegetacije, a koja potiču rast i razvoj nakon tuče i proljetnih mrazova. Besplatne online upute za primjenu ovih gnojiva možete pronaći na YouTube kanaluPetrokemije, uz još puno drugih video uputa koje ovaj proizvođač objavljuje za svoje sadašnje i buduće kupce tijekom cijele sezone, prateći aktualne radove u proizvodnji.

Pregled svih gnojiva proizvođača Petrokemije d.d., kao i detaljne informacije o svakom pojedinačnom gnojivu, saznajte na našim stranicama.

Foto: Depositphotos.com, rfphoto


Tagovi

Petrokemija Akcija Mineralna gnojiva Sniženje Besplatne online upute Fertine Gnojidba Kupac Skladištenje Jesenska sezona


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]