Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN Gmbh
  • 06.05.2019. 18:00

Akcija na LEMKEN priključnu mehanizaciju!

LEMKEN daje popust i do 500 eura po metru zahvata na kultivatore Kristal i Karat, kao i na kratku tanjuraču Heliodor 9, plugove Juwel, sijačice Saphir 8 i Solitair 8/9! Akcija traje do 31.07.!

Foto: Lemken.com
  • 1.674
  • 138
  • 0

Tvrtka LEMKEN je pripremila akcijsku ponudu. Riječ je o strojevima za osovnu obradu zemljišta (plugovi), predsjetvenu pripremu i sijačicu, pa se tako po povoljnim cijenama, s popustom i do 500 eura po metru zahvata, mogu kupiti:

Akcija traje do 31.07.!

Kristal kultivator - bolja razina miješanja zemljišta

Kristal kultivator s dva reda radnih organa koji je u standardnoj opremi sa DuoMix motičicama i namijenjen je radu dubine do 20cm. Opcionalno se može opremiti takozvanim Trimix motičicama koje imaju zakrivljene radne organe i intenziviraju efekt miješanja i na taj način približavaju efekt rada kultivatora s dva reda radnih organa kultivatoru sa tri reda radnih organa. Kristal je opremljen paralelogramskim podešavanjima dubine rada, što omogućava da se konkavni diskovi automatski prilagođavaju dubini rada.

LEMKEN Kristall 9

Karat - inovativni kultivator sa sustavom za brzu izmjenu radnih organa

Pod višenamjensko oruđe za obradu zemljišta svakako se može svrstati razrivačko oruđe Karat 12 namijenjeno kako za ljuštenje strništa tako i za obradu na dubini do 30 centimetara. Radni organi postavljeni su u četiri reda, a važno je da je rastojanje u liniji jednog do drugog radnog tijela 23 centimetara što omogućava intenzivno miješanje zemljišta pogotovo mješovite strukture. S inovativnim sustavom za brzo mijenjanje radnih organa, dijelovi se mogu mijenjati brzo i jednostavno, bez alata, tako da se kultivator može jednostavno prilagoditi različitim zahtjevima dubine rada.

LEMKEN proširuje svoju Juwel 7 M seriju plugova s posebno ekonomičnim modelom sa šest brazdi. Ovaj plug ima hidraulični UniTurn okretni mehanizam s mehaničkim podešavanjem nagiba. Njegova kratka obrtnica (promjera 120 mm) osigurava precizno i sigurno okretanje pluga.

LEMKEN Juwel 8 plug

Standardna oprema uključuje dokazana Dural tijela. DuraMaxx tijela dostupna su kao opcija, a izrađena su od specijalnog čelika otpornog na habanje bez rupa od bušenja, što je LEMKEN-ova inovacija koja donosi 150% duži vijek trajanja! Kako DuraMaxx tijela nisu zašarafljena, već postavljena na bazu tijela, moguće ih je brzo i lako zamijeniti i mogu biti u potpunosti iskorištena.

Akcijski popust iznosi:

  • 250 eur/par plužnih tijela za plugove Juwel 7/8;
  • 500 eur/ par plužnih tijela za plugove Diamant 16.

Sijačice LEMKEN Saphir 8 i Solitair 8/9 zadovoljavaju tražene zahtjeve

Sijačica Saphir 8 i Solitair 8/9 obavljaju više operacija:

  • u jednom prohodu mogu obaviti više operacija ukoliko se kombiniraju s kratkom tanjuračom ili roto drljačom s agregatom: od predsjetvene pripreme, sabijanja zemljišta u zoni sjemena, kvalitetnog ulaganja sjemena, valjanja poslije sjetve;
  • imaju dovoljno velike rezervoare za sjeme;
  • imaju ISOBUS priključak i praćenje parametara sjetve iz kabine traktora, isključivanje stalnih tragova, GPS;
  • prednje nošeni rezervoar za sjeme ili gnojiva može se koristiti u kombinaciji s nekom od sijačica.

Akcija traje do 31.07.!

Uz popust od 500 eura po metru radnog zahvata, poljoprivrednici mogu uštedjeti, ovisno o modelu! Popust traje do 31.07.! Ne smijete propustiti ovu akciju, poručuju iz LEMKEN-a.

Za više informacija o akcijskim cijenama mehanizacije kontaktirajte LEMKEN predstavnika na mail: s.kralj@lemken.com i telefon: +386 41 682 314 ili posjetite LEMKEN štand na predstojećem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se održava od 11.05. - 17.05.2019. godine.

O tvrtki LEMKEN

LEMKEN je specijaliziran za proizvodnju opreme za obradu zemljišta. S obzirom na njihovu vlastitu proizvodnju, koja uključuje i postrojenje za termičku obradu, njemačka tvrtka tradicionalno fokusira svoje osnovne snage na dizajniranje i proizvodnju visokokvalitetnih dijelova za priključne strojeve.
Tvrtka je pravila pionirske korake u razvoju tehnologije, a do sada je predstavila inovacije posvećene razvoju plugova koje smanjuju troškove obrade zemljišta za one koji su odabrali baš LEMKEN tehnologiju. 

* Popust se obračunava na bruto cijene iz aktualnog cjenika

Za više informacija obratite se tvrtki LEMKEN na jedan od niže navedenih kontakata ili zastupnicima za Hrvatsku:

Profiland d.o.o. (Marušinac Darko)
Mob. +385 91 763 8770
E-mail: darko.marusinac@profiland.hr

Profiagrar d.o.o. (Timo Muller)
Tel. +385 31 381 111
E-mail: osijek@profiagrar.com

Agroalma d.o.o. (Damir Žibrin)
tel: +385 95 737 5283
E-mail: damir.agroalma@gmail.com

Agro Center Bregi d.o.o. (Dario Putz)
tel: +385 99 836 7829
E-mail: dariopuz@hotmail.com


Fotoprilog


Tagovi

Akcija LEMKEN Plug Drljača Sijačica Karat Kristal Juwel Zirkon Solitair


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/