Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Opoziv proizvoda
  • 12.05.2019. 11:30

Zbog salmonele povučena domaća trajna kobasica

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda.

Foto: Pixabay/tookapic
  • 1.926
  • 171
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda: Domaća trajna kobasica, 200g, LOT broja 066, najbolje upotrijebiti do 10.06.2019. proizvođača Obrt za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda Bođirković, vl. Živojin Bođirković, Školska 14, Borovo, odobrenog broja 1112, zbog utvrđene bakterije iz roda Salmonella spp.

"Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu", navode na stranici Centra za sigurnost hrane Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu. 

Podaci o proizvodu:

Proizvodi: Obrt za proizvodnju, preradu i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda Bođirković, vl. Živojin Bođirković, Školska 14, Borovo
Podrijetlo proizvoda: Hrvatska


Tagovi

Domaća kobasica Opoziv proizvoda SALMONELA


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]