Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Opoziv proizvoda
  • 22.12.2022. 16:30

Zbog listerije s tržišta opozvana tuna

Nađena je bakterija Listeria monocytogenes, izvijestio je Državni inspektorat RH.

Foto: Depositphotos/spafra (ilustracija)
  • 1.637
  • 64
  • 0

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Dimljena žutoperajna tuna (Tonno a pinne gialle affumicato (Thunnus albacares)) zbog utvrđene bakterije Listeria monocytogenes.

Na njemu stoji EAN KOD: 2856530000007, 2858540000008 ili 9803312334683. Rok upotrebe je do 10.01.2023., a LOT broj MV 1434.

Proizvod je podrijetlom iz Španjolske, a veleprodavač je talijanski Friulpesca s.r.l. Na tržište hrvatsko tržište ga stavlja tvrtka Mettro Cash & Carry d.o.o., Zagreb.

"Ukoliko ste kupili navedeni proizvod molimo Vas da ga ne koristite i ne konzumirate te ga vratite u Metro centar gdje je proizvod i kupljen. Također, ljubazno Vas molimo da o ovome obavijestite svoje kupce i partnere te od njih izvršite povrat, ako ste im prodali ovaj proizvod. Molimo Vas da kontaktirate Mettro centar u kojemu je kupnja izvršena kako bi Vam cjelokupni iznos bio vraćen", objavili su iz Metroa uz isprike kupcima. 


Tagovi

Opoziv proizvoda Državni inspektorat Španjolska Bakterija Listeria monocytogenes


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijedlog za vikend! Muzej bećarca u Pleternici mjesto je na kojem ćete puno naučiti, zabaviti se, vratiti u prošlost, uz pomoć tehnologije postati i sami bećaruša ili bećar, otkriti kakve veze ima bećarac i repanje... Ma ovo je zabava za č... Više [+]