Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • MI Ravlić
  • 23.02.2016. 18:20

Slavonske bombonijere od mesnih delicija

Mesna industrija Ravlić na tržište je plasirala novi, neobičan proizvod - bombonijeru od kulena, kobasica, čvaraka i graševine.

  • 3.693
  • 369
  • 0

Mesna industrija Ravlić d.o.o. iz Osijeka, na tržište je plasirala jedan novi i vrlo neobičan proizvod. Radi se o Slavonskoj bombonijeri, koja će kupce, kažu u tvrtki, svojim dizajnom i okusima odvesti do samog srca Slavonije. Sastojci Slavonske bombonijere su Slavonski čarobni štapić koji se sastoji od slavonske kobasice odnosno ravnog kulena, zatim Slavonski mramor od suhe slanine, Slavonske puslice od čvaraka i Slavonski ljubavni napitak u vidu Graševine Iločkih podruma od 0,75 l. Slavonska bombonijera pojavljuje se u dvije varijante. Jedna sadrži ukusnu domaću slavonsku kobasicu, a druga već spomenuti ravni kulen.

Bombonijera se puni delicijama tek nakon narudžbe

Svoju bombonijeru možete naručiti pozivom na besplatni info telefon 0800 1960, mailom na info@ravlic.com ili osobno u bilo kojoj od 40 mesnica diljem kontinentalne hrvatske, budući da se pune tek nakon narudžbe kako bi proizvodi u njoj bili svježi. Ivana Ravlić, izvršna direktorica Mesne industrije Ravlić, kazala je kako su na ideju ovakve Slavonske bombonijere došli razmišljajući o nekom originalnom poklonu za poslovne partnere, no ubrzo su i kupci pokazali veliki interes za taj proizvod.

Uz strogu kontrolu do kvalitetnih proizvoda

Grupacija Ravlić trenutno zapošljava 300 radnika koji sudjeluju u svim fazama proizvodnje i prodaje. Kroz kontrolu svih kritičnih točaka, proizvodnja kažu u tvrtki, započinje već na polju, uzgojem poljoprivrednih kultura. Moderna klaonica, smještena u blizini Osijeka, u Petrijevcima, jedan je od najmodernijih i najreprezentativnijih klaoničkih objekata u Hrvatskoj i šire. Kapacitet klaoničke linije iznosi 180 svinja i 35 goveda na sat, s mogućnošću proširenja.

Mesoprerada je smještena na istoj lokaciji, gdje nastaju brojni trajni i polutrajni proizvodi, koji su osvojili mnoga priznanja i nagrade za kvalitetu.


Tagovi

Ravlić d.o.o. Mesna industrija Slavonska bombonijera Kobasice Ravni kulen Čvarci Graševina Ivana Ravlić


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.