Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Školska shema
  • 15.06.2017. 12:00

Produžen rok školama za Školsku shemu do 30.6.

Produžen rok u kojem se škole trebaju prijaviti za Školsku shemu do 30.6.

Foto: bigstockphoto.com, mirky
  • 1.331
  • 66
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede donijelo je Odluku kojom se produljuje trajanje javnog poziva za prikupljanje iskaza interesa škola za sudjelovanje u Školskoj shemi do 30. lipnja 2017. godine.

Podsjetimo, od iduće školske godine 2017./2018. Hrvatska započinje s provedbom Školske sheme - besplatnih obroka voća i povrća za učenike osnovnih i srednjih škola te mlijeka i mliječnih proizvoda za učenike od 1.- 4. razreda osnovnih škola. Cilj ove sheme je povećanje unosa svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda kod školske djece te podizanje svijesti o značaju zdrave prehrane u svakodnevnoj prehrani.

Za razliku od dosadašnje Sheme školskog voća i povrća i Programa mlijeka u školama, nova Školska shema donosi promjene u smislu operativne provedbe. Naime, prošle godine dobavljači voća i povrća su podnosili zahtjev za odobravanje raspodjele voća i povrća, a od ove godine škole koje namjeravaju sudjelovati u Školskoj shemi podnose Zahtjev za odobravanje podnositelja zahtjeva za raspodjelu voća i povrća i/ili mlijeka i mliječnih proizvoda Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Sve informacije o Shemi za škole i dobavljače te kontakti djelatnika koji operativno rade na Shemi nalaze se ovdje.

Foto: bigstockphoto.com, mirky


Tagovi

Školska shema Rok


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]