Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BiZ mljekara
  • 06.03.2016. 18:00

Požeško mlijeko piju i Vinkovčani

Nakon Pleternice, Požege, Osijeka, Rijeke i Slavonskog Borda, prodavaonica mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva Mljekare BiZ iz Pleternice, otvorena je i u Vinkovcima.

  • 849
  • 137
  • 0

Nakon Pleternice, Požege, Osijeka, Rijeke i Slavonskog Borda, prodavaonica mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva Mljekare BiZ iz Pleternice, prije nekoliko dana otvorena je i u Vinkovcima.

Prva je to prodavaonica toga poznatog i kvalitetnog proizvođača mlijeka i mliječnih prerađevina u Vukovarsko-srijemskoj županiji, ali ne nužno i posljednja, kaže direktor i vlasnik BiZ-a Božo Bošnjak.

"Vidjet ćemo kako će se teći prodaja. Ako budemo zadovoljni, imamo u planu u Vinkovcima otvoriti još jednu prodavaonicu, a namjeravamo doći i u druge vukovarsko-srijemske sredine", kaže Božo Bošnjak.

Prodavaonica Mljekare BiZ odsad i u Vinkovcima

Dodaje kako se konkurencije ne boji jer su proizvodi koje nudi BiZ iznimne kvalitete i potrošači su ih već prepoznali kao takve.

"Naše proizvode moguće je osim u našim prodavaonicama, kupiti i u trgovačkim lancima poput Bille, Kauflanda i Interspara i građani su već privikli na njih i znaju njihovu vrijednost", navodi direktor i vlasnik BiZ-a, obiteljske mljekare osnovane 1994. godine u Pleternici, a koja je do sada za proizvode dobila niz nagrada i priznanja.

Mljekara danas zapošljava više od 30 djelatnika i surađuje s više od 270 kooperanata, a mlijeko otkupljuje isključivo od proizvođača iz Požeške doline. Članica je Udruge proizvođača mlijeka te ima dobru suradnju s Udrugom uzgajivača simentalskih goveda.

Prodavaonica u Vinkovcima nalazi se u Glagoljaškoj ulici 31, nedaleko Vukovarsko-srijemske županije i PU vukovarsko-srijemske, a u ponudi nudi svježe mlijeko, jogurte, vrhnje, mliječne namaze, svježe, meke, polutvrde i tvrde sireve, maslac, kajmak i sirutku.


Tagovi

BiZ Mlijeko Mliječni proizvodi Sir Prodavaonica Vinkovci Jogurt Udruga Vukovarsko-srijemska županija Pleternica Božo Bošnjak Kooperanti


Autor

Alen Kuns

Više [+]

Diplomirani novinar sa više od dvadeset godina staža na temama vezanim uz poljoprivredu, selo i ruralni razvoj. Dugogodišnji suradnik glasila Hrvatske gospodarske komore (HGK) Hrvatsko gospodarstvo, Gospodarskog lista te niz novina poput Glasa Slavonije i Vjesnika.


Partner

VTV d.o.o.

Trg dr. Franje Tuđmana 2, 32100 Vinkovci, Hrvatska
tel: +385 (0) 32 492 102, e-mail: opci.poslovi@vktv.tv web: http://vktv.tv/