Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sana delikatese
  • 28.02.2017. 10:30

Nositelji europskog vegetarijanskog certifikata

Surađuju s Izraelom i Mađarskom te na naše tržište plasiraju zdravi hummus i čips od jabuke koji su nositelji europskog vegetarijanskog certifikata, certifikata o bezglutenskim namirnicama, te kosher i halal certifikata.

  • 1.770
  • 277
  • 0

Kako bi saznali više o hummusu (namazu napravljenim od slanutka i sezama pomiješanim sa začinima), koji je kao tisućljetno jelo dobro poznat i u kuhinjama Bliskog istoka i južnog Mediterana, a koji je, zahvaljujući punoći okusa, iznimnoj mazivosti i visokim nutritivnim vrijednostima, u novije vrijeme osvojio i zapadnu kulturu koja je od njega napravila razne varijacije, razgovarali smo s voditeljicom marketinga tvrtke Sana, Majom Vajdić koja ističe kako su odlike brenda Sana zdrave delikatese koje spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta.

Surađuju s Izraelom i Mađarskom

"Iako postojimo tek malo više od dvije godine, ostvarili smo znakovita partnerstva s Izraelom i Mađarskom. U suradnji s partnerom iz Izraela radimo hummus od najkvalitetnijih svježih sastojaka prema izvornoj bliskoistočnoj recepturi, dok u suradnji s partnerom iz Mađarske radimo bezglutenski hrskavi čips i štapić od jabuke - kraljice zdravlja s kojim smo spojili i razne varijacije vrhunske čokolade kako bi ljubitelji gastronomskih užitaka uživali u organoleptičkim osobinama proizvoda.

Na naše tržište plasiraju zdrav hummus i čips od jabuke!

Nositelji europskog vegetarijanskog certifikata i certifikata o bezglutenskim namirnicama

Naši proizvodi Sana Hummus i Povrtni mix nositelji su europskog vegetarijanskog certifikata, certifikata o bezglutenskim namirnicama, te kosher i halal certifikata", priča Maja Vajdić.

Surađuju s Izraelom i naše tržište obogaćuju zdravim hummusom!

Svaki proizvod ima svog potrošača

Zahvaljujući iznimnom okusu, kvaliteti, promocijama i degustacijama u brojnim trgovačkim centrima gdje su dostupni, kupci su prepoznali njihove znakovite proizvode, a poglavito hummus koji je, u početcima proizvodnje bio gotovo nepoznat na domaćem tržištu, dok je u ovo vrijeme dostupan s različitim dodacima kao što su: čili, cijela zrna slanutka ili sezama, paprika, korijander, curry, pinjoli i drugo.


Tagovi

Sana delikatese Hummus Čips od jabuke Tržište Razvoj domaćeg tržišta Čips od jabuke Maja Vajdić


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!