Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lješnjaci
  • 20.02.2014. 13:15

Ferrero proizvodnju lješnjaka seli u Srbiju

U susjednoj Srbiji 1.000 hektara rezervirano je za proizvodnju lješnjaka za vodeću svjetsku kompaniju Ferrero

Foto: freepik.com
  • 521
  • 39
  • 0

Jedna od vodećih svjetskih kompanija prehrambene industrije Ferrero, proizvodnju lješnjaka preselit će u susjednu nam Srbiju. Tako ćemo u nekim od najpopularnijih svjetskih brandova, poput Ferrera Rocher, Raffaella, Nutelle, Kinder Buena, jesti lješnjake naših susjeda.

Srbijanski ministar poljoprivrede Dragan Glamočić i predstavnici talijanske Ferrero grupe, direktor za sirovine Arduino Borgogno i William Fulci, potpisali su memorandum koji predviđa uspostavljanje Centra za proizvodnju lješnjaka u Srbiji koji će se prostirati na 1.000 hektara.

Osim pokretanja vlastite proizvodnje lješnjaka u Srbiji Ferrero planira i uspostavljanje kooperantskih odnosa sa individualnim poljoprivrednim proizvođačima na području središnje i južne Srbije, priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede Srbije.

Foto: freepik.com


Tagovi

Ferrero Lješnjaci Srbija Ferrero Rocher Raffaello Dragan Glamočić Arduino Borgogno William Fulci Nutella


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.