Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bloger Krule
  • 30.09.2017. 06:00

Bloger Krule: proizvode na zid, kupujmo domaće!

Bloger Krule, ponovno je pogodio u "sridu". Naime, pozvao je sve da u nedjelju, 1. listopada, u podne na njegovom profilu objave svoje prehrambene proizvode, reklamiraju na taj način domaći proizvod i prodaju ga. Pa krenimo.

Foto: Facebook/Jadranko Hodak
  • 4.997
  • 250
  • 0

Omiljeni bloger, bloger Krule, ponovno je pogodio u "sridu". Naime, pozvao je sve da u nedjelju, 1. listopada, u podne na njegovom profilu objave svoje prehrambene proizvode, reklamiraju na taj način domaći proizvod i prodaju ga. Da ne duljimo, što je točno napisao prenosimo u cijelosti:

Dobro pročitajte... ovo objavljujem kako bi se mogli pripremiti za nedjelju.

Dakle.. ove nedjelje... točno u podne... objavit ću status kojim vas pozivam da u svojim komentarima reklamirate svoje prehrambene proizvode, ISKLJUČIVO I SAMO DOMAĆE PROIZVODE... češnjak... grah... kobasice... vino... kulene... pekmez... sireve... med... maslinovo ulje... i sve druge proizvode... dakle sve što ide kroz želudac pa na guzicu van. Slobodno ćete moći reklamirati svoje proizvode.

Lani sam to napravio... i dobio sam puno poruka zahvale jer su mnogi prodali svoje domaće proizvode. Preko 140.000 vas je na ovoj stranici i bit će mi drago ako malim proizvođačima domaće hrane mogu ikako pomoći... a pogotovo onima koji su željni domaćih proizvoda na svom stolu pa će iste kupiti.

Dakle... u nedjelju u podne... NE SAD!... reklamirate svoje domaće prehrambene proizvode... a mi drugi ćemo imati fejsara domaću tržnicu... skrolat gore dolje i prebirati što nam paše... kupiti... jesti... kasnije veselo prduckati... da nam prdež baca na domaće a ne na plastiku iz trgovačkih centara

Nedjelja... u podne!

Hvalevrijedna inicijativa, dakako, ima potpunu podršku Agrokluba. Nedjelja, podne, znate što vam je činiti. Svaka čast, blogeru Krule! Proizvode na zid - ovdje.

Foto: Facebook/Jadranko Hodak


Tagovi

Bloger Krule Domaći proizvod Mali proizvođači


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]