Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 11.12.2015. 07:10

Baranjski kulen u novom praktičnijem pakiranju

Narezani kulen u pakiranju od 100 grama omogućuje brzu i jednostavnu konzumaciju.

  • 181
  • 20
  • 0

Belje d.d. je vlastitu deliciju s okusom tradicije, Baranjski kulen, počelo pakirati u praktično pakiranje od 100 grama. "U kulenu se uvijek uživa, pa je Belje novim pakiranjem narezanog kulena užitak učinilo još dostupnijim i praktičnijim.

Narezani kulen u pakiranju od 100 grama omogućuje brzu i jednostavnu konzumaciju, a šnite narezane na uvijek istu debljinu savršeno pristaju na hladne plate i svakodnevnu pripremu sendviča", poručuju iz Belja, naglašavajući kako su kulen, dimljena slanina i baranjska kobasica tradicionalni domaći proizvodi koji u Belju proizvode prema recepturama starih majstora i suše na otvorenim ognjištima, čime dobivaju specifičan, autentični domaći okus.

Simbol blagostanja i bogatstva kraja

Podsjećaju kako je kulen jedna od najpoznatijih suhomesnatih delicija iz Slavonije i Baranje, koja zahtijeva puno ručnog rada i najbolje sastojke. Uvijek je predstavljao simbol blagostanja i bogatstva okusa kraja iz kojeg dolazi.

"S obzirom na značaj kulena za Baranju, osnovana je i udruga proizvođača Baranjski kulen čiji članovi proizvode deliciju koja nastaje prema točno definiranoj specifikaciji i na njega s ponosom stavljaju oznaku zaštićenog zemljopisnog podrijetla u Europskoj uniji. Belje je najveći proizvođač i izvoznik Baranjskog kulena, prave hrvatske gastroikone s tradicijom dužom od stotinu godina", ističu u Belju d.d.


Tagovi

Belje d.d. Baranjski kulen Baranja Konzumacija Dimljana slanina Baranjska kobasica Udruga proizvođača


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.