Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 23.06.2015. 15:00

ABC sir osvojio nagradu za vrhunsku kvalitetu

"Superior Taste Award" je oznaka koju dodjeljuju najbolji svjetski kuhari i sommelieri, a ABC sir ovu prestižnu nagradu osvaja već četvrti put.

  • 135
  • 5
  • 0

ABC svježi krem sir iz Belja dobio je još jedno prestižno međunarodno priznanje: tri zlatne zvjezdice uz oznaku “Superior Taste Award” koju dodjeljuje Međunarodni institut za okus i kvalitetu (iTQi) iz Bruxellesa. “Superior Taste Award” jedina je oznaka kvalitete koju dodjeljuju kuhari i sommelieri iz najboljih svjetskih restorana, a tri zvjezdice dobivaju proizvodi za koje ocjenjivači na slijepom kušanju utvrde da imaju izniman okus. ABC svježi krem sir ovo veliko priznanje osvaja već četvrti puta čime potvrđuje svoju kontinuiranu visoku kvalitetu.

Oznaka kvalitete "Superior taste Award"

Slično Michelinovom gastronomskom vodiču, iTQi ne organizira natjecanje, nego ocjenjuje pojedine proizvode. Oznaku “Superior Taste Award” stječu samo proizvodi koji dobiju više od 70 od mogućih 100 bodova, dok tri zvjezdice stječu proizvodi koji su od članova ocjenjivačkog suda dobili više od 90 bodova. Proizvodi koji konkuriraju za nagradu kušaju se na slijepo, uz strogu proceduru senzorske analize.

Tri zvjezdice uz oznaku “Superior Taste Award” najnovija je u nizu međunarodnih nagrada kojima se ABC sir može pohvaliti u zadnjih nekoliko godina. Tajna uspjeha ABC sira je u njegovoj jednostavnosti i prirodnosti, jer se sastoji samo od mlijeka, vrhnja i malo soli, i ne sadrži konzervanse niti bilo kakve umjetne dodatke. Kvaliteta se osigurava vlastitom proizvodnjom u cijelom ciklusu od ratarskih kultura za ishranu krava na farmama Belja, do proizvodnje i prerade mlijeka po najvišim standardima, uz primjenu potpune sljedivosti.

Međunarodni institut za okus i kvalitetu vodeće je svjetsko neovisno udruženje kuhara i sommeliera. Njegovi ocjenjivači su najugledniji kuhari i sommelieri iz 17 država, članovi prestižnih kulinarskih instituta.


Tagovi

Belje ABC svježi krem sir Superior Taste Award Međunarodni institut za okus i kvalitetu ITQi Mlijeko Vrhnje Sir Svježi sir