Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Višenamjenski motokultivator
 • 08.12.2018. 12:00

Azijski višenamjenski kultivator AMC - pravi rovove, postavlja folije te je jednostavan za upravljanje

Tvrtka Asia Technology Co. razvila je višenamjenski motokultivator u modelima AMC-880SM, 880S, 800S, 900, 900SM koji je pogodan od poslova pravljenja rovova za uzgoj povrća, kultiviranja, pa do postavljanja folija.

Foto: Youtube/screenshot
 • 1.071
 • 83
 • 1

Azijska tvrtka Asia Technology Co. razvila je višenamjenski motokultivator u modelima AMC-880SM, 880S, 800S, 900, 900SM koji je pogodan od poslova pravljenja rovova za uzgoj povrća, kultiviranja, pa do postavljanja folija.

Neke od karakteristika ovog višenamjenskog kultivatora su:

 1. Rotacijski poklopac prilagodljive širine - u skladu s vašim radnim uvjetima, širinu rotirajućeg gornjeg pokrova možete podesiti za 580 mm ili 900 mm kako biste prilagodili raspršivanje zemlje u skladu s njenom kvalitetom.
 2. Najveći multifunkcionalni mjenjač sa stupnjevima prijenosa naprijed/nazad - stroj s 4 razine naprijed i 2 natrag osigurava raznovrsne radove bez podešavanja kućišta lančanika, za razliku od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.
 3. Možete prebaciti položaj ručke za upravljanje prema radnom stanju. Budući da ručka može ići do 90 stupnjeva, vrlo je prikladna za padine.
 4. S najnovijim elektroničkim motorom Mitsubishi OHV-a od 4,8 kW, vibracije i buka su na vrlo niskoj razini. Čak i starije osobe mogu jednostavno pokrenuti ovaj stroj.
 5. Jednostavno prikapčanje i otkapčanje priključnih uređaja.
 6. Radno kvačilo - možete uključiti ili isključiti kultivator dok držite ručku. Sigurno je i prikladno kada se približite dvjema stranama polja koja su pod pravim kutom.

Kako stroj izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:

Video: Youtube/Asia Technology Co.,LTD


Tagovi

Višenamjenski kultivator Asia Tech Co Poljoprivreda Motokultivator Folije Kultiviranje AMC


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]