SUCCESS BAIT – prirodni insekticid protiv voćnih muha za agrume i masline

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Insekticidi.

Dow AgroSciences RH

Kontakt - Dow AgroSciences RH

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

SUCCESS BAIT - rješenje iz prirode za borbu protiv voćnih muha na mandarinama i drugim citrusima te u maslinarstvu. Ubraja se u skupinu insekticida, a pogodan je za organsko-biološku proizvodnju.

Sastav:

spinosad 0,24 g/l

Formulacija:

tekuća pasta - koncentrirana suspenzija (KS)

Opis pripravka:

SUCCESS BAIT je inskticidni mamac s atraktantom namijenjen suzbijanju voćnih muha na mandarinama i drugim citrusima te u maslinama. Pruža izvrsnu kontrolu štetnika, uz minimalan ili nikakav negativan učinak na korisne kukce i oprašivače, te na ljudski okoliš. Može se primjeniti u programima integrirane zaštite, a EPA (Agencija za zaštitu okoliša) ga je preporučila za primjenu u organsko-biološkoj proizvodnji. Razvrstan je izvan skupine otrova.

Način primjene i spektar djelovanja:

Suzbija sljedeće štetnike:

  • na mandarinama i drugim citrusima protiv mediteranske voćne muhe (Ceratitis capitata) u slijedećim dozama: 1,0 l/ha, 1,25 l/ha i 1,5 l/ha. Tretirati dijelove krošnje (najbolje južni dio) ili stablo u obliku trake uz utrošak 20 - 25 l/ha škropiva (50-90 ml škropiva po stablu), ravnomjerno, tako da se tretira do 40% nasada.Također suzbija druge vrste voćnih muha (Anastrepha sp.). Potrebno je suzbijati svaku generaciju štetnika i pratiti njihovu populaciju. Prvo tretiranje obaviti čim se štetnik pojavi na plodovima i dalje u razmacima 7 - 10 dana. Tretirati krupnim kapima (0,4 - 2,0 mm). Treba osigurati točno prekrivanje nasada uz utrošak 50 -90 ml škropiva/stablu. Pripremljeno škropivo treba utrošiti u roku od 24 sata;
  • u maslinama protiv maslinine muhe (Bactrocera oleae) u slijedećim dozama: 1,0 l/ha, 1,25 l/ha i 1,5 l/ha. Tretirati u razmacima od 14 - 21 dan.

KARENCA:

4 dana za agrume; 14 danaza masline.

Distributer: Chromos Agro d.d. Zagreb

Info

Kategorija: Insekticidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Datum objave oglasa: 10.11.2014.
Datum izmjene oglasa: 07.03.2020.
Pregleda: 5842
Šifra oglasa: 15353

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas