Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

SK3 SEPTIK

Kontakt - SEPTUM d.o.o.

SEPTUM d.o.o., email: septum.hr@gmail.com, mob: 091 302 49 51

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 17,00 €

Opis

U našoj ponudi imamo i biološki preparat SK3 SEPTIK za septike jame te PROTOX (za brzu razgradnju masti u jamama, ali i u mastolovima restorana, pizzerija i kafića), koji vrlo učinkovito uklanja neugodne mirise, ubrzava razgradnju otpadnih tvari, poboljava protočnost odvoda i drenažu, vraća biološku funkciju i produžuje vijek trajanja Vaše septičke jame te smanjuje pražnjenje i tako štedi Vaš novac. Za hitnu neutralizaciju smrada iz septičkih jama upotrijebite našu brzu i provjerenu kombinaciju: 2 komada SK3 SEPTIK-a i 1 litra PROTOX-a. Uz našu pomoć - SEPTIČKE JAME VIŠE NISU PROBLEM!

Već u prvim danima uporabe preparata SK3 SEPTIK nestaje neugodnih mirisa iz jame ili odvoda, a u idućim etapama nastupa razgradnja i težih organskih onečišćenja kao što su: izmeti, toaletni papir, ostatci voća i povrća, masti i ulja za kuhanje te ostali organski otpad.

Kao potpuno prirodni preparat SK3 SEPTIK je u prirodi biorazgradiv i netoksičan. Uporaba ovog preparata Vam štedi novce, s obzirom na česta pražnjenja koja su vječna neugodnost vlasnicima septičkih jama, pogotovo onima koji se bave turizmom - iznajmljivanjem soba ili apartmana i kuća za odmor. Koriste ga svi objekti koji imaju septičku jamu - među ostalim, obiteljske kuće i vikendice, hoteli, apartmani, bolnice, škole, dječji vrtići, restorani, kafići...

Kada se odlučite i počnete koristiti SK3 SEPTIK više neće biti potrebno koristiti kemikalije koje bi ionako samo naškodile učinkovitosti uobičajeno prisutnih bakterija u septičkoj jami. Ako se pridržavamo uputa za doziranje, mikroorganizmi će stvoriti zaštitni film na unutarnjim stjenkama cijevi, te neće dopustiti blokade i začepljenja. Također će ukloniti i neugodne mirise iz kuhinjskih i kupaonskih odvoda te čuvati cijevi jer je antikorozivan i ne izaziva negativne posljedice kao uporaba raznih kemikalija.

Primjena je laka i jednostavna - moguće ga je dozirati direktno u jamu ili kroz WC školjku (ili čak pisoare) i to najčešće samo jedan put mjesečno, što ovisi o veličini Vaše septičke jame.

UPUTE ZA DOZIRANJE:

veličina jame: prva šok doza - doza održavanja:

  • do 6 m³ : 4 vrećice (po 30g) - 1 vrećica mjesečno
  • od 6 - 12 m³ : 8 vrećica (po 30g) - 2 vrećice mjesečno

PAKIRANJE:

  • 6 vrećica po 30 grama (dozirati po kubikaži septičke jame)

Jedan SK3 SEPTIK možete nabaviti kod nas po cijeni od 17 €, a za svako sljedeće pakiranje u istoj narudžbi dobit ćete popust. Tako su dva pakiranja u istoj narudžbi 33 €, tri su komada 49 €, četiri 65 €, a već pet komada su samo 80 €, šest je 95 € (dakle svako sljedeće je po 15 €) itd. Osim toga, za dva i više pakiranja kod nas je dostava besplatna.

Info

Kategorija: Ruralni turizam
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 17,00 €
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Grad: Web prodaja i dostava pouzećem
Datum objave oglasa: 12.03.2019.
Datum izmjene oglasa: 06.12.2023.
Pregleda: 3575
Šifra oglasa: 42314

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas