Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

SK3 SEPTIK

Cijena: 125,00 kn ≈ 16,25 €

Opis

U našoj ponudi imamo i biološki preparat SK3 SEPTIK za septike jame te PROTOX (za brzu razgradnju masti u jamama, ali i u mastolovima restorana, pizzerija i kafića), koji vrlo učinkovito uklanja neugodne mirise, ubrzava razgradnju otpadnih tvari, poboljava protočnost odvoda i drenažu, vraća biološku funkciju i produžuje vijek trajanja Vaše septičke jame te smanjuje pražnjenje i tako štedi Vaš novac. Za hitnu neutralizaciju smrada iz septičkih jama upotrijebite našu brzu i provjerenu kombinaciju: 2 komada SK3 SEPTIK-a i 1 litra PROTOX-a. Uz našu pomoć - SEPTIČKE JAME VIŠE NISU PROBLEM!

Već u prvim danima uporabe preparata SK3 SEPTIK nestaje neugodnih mirisa iz jame ili odvoda, a u idućim etapama nastupa razgradnja i težih organskih onečišćenja kao što su: izmeti, toaletni papir, ostatci voća i povrća, masti i ulja za kuhanje te ostali organski otpad.

Kao potpuno prirodni preparat SK3 SEPTIK je u prirodi biorazgradiv i netoksičan, proizveden pod ISO 9002 certifikatom. Uporaba ovog preparata štedi novce, s obzirom na česta pražnjenja koja su vječna neugodnost vlasnicima septičkih jama, pogotovo onima koji se bave ruralnim turizmom - iznajmljivanjem soba ili apartmana i kuća za odmor. Koriste ga svi objekti koji imaju septičku jamu - među ostalim, obiteljske kuće i vikendice, hoteli, apartmani, bolnice, škole, dječji vrtići, restorani, kafići...

Kada se odlučite i počnete koristiti SK3 SEPTIK više neće biti potrebno koristiti kemikalije koje bi ionako samo naškodile učinkovitosti uobičajeno prisutnih bakterija u septičkoj jami. Ako se pridržavamo uputa za doziranje, mikroorganizmi će stvoriti zaštitni film na unutarnjim stjenkama cijevi, te neće dopustiti blokade i začepljenja. Također će ukloniti i neugodne mirise iz kuhinjskih i kupaonskih odvoda te čuvati cijevi jer je antikorozivan i ne izaziva negativne posljedice kao uporaba raznih kemikalija.

Primjena je laka i jednostavna - moguće ga je dozirati direktno u jamu ili kroz WC školjku (ili čak pisoare) i to najčešće samo jedan put mjesečno, što ovisi o veličini Vaše septičke jame.

UPUTE ZA DOZIRANJE:

veličina jame: prva šok doza - doza održavanja:

  • do 6 m³ : 4 vrećice (po 30g) - 1 vrećica mjesečno
  • preko 6 m³ : 8 vrećica (po 30g) - 2 vrećice mjesečno

PAKIRANJE:

  • 6 vrećica po 30 grama - doziranje po kubikaži septičke jame

Jedan SK3 SEPTIK možete nabaviti kod nas po cijeni od 125 kn (PDV i dostava su uključena u cijenu), a svako sljedeće pakiranje u istoj narudžbi platit ćete samo 100 kn. Dakle, dva pakiranja u istoj narudžbi su 225 kn, tri 325 kn, ali već četiri pakiranja su samo 400 kn, pet 500 kn itd.

Info

Kategorija: Deratizacija i dezinsekcija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 125,00 kn
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 12.03.2019.
Datum izmjene oglasa: 30.03.2022.
Pregleda: 1589
Šifra oglasa: 42314

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas