Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Opera® Max fungicid

BASF Croatia d.o.o.

Kontakt - BASF Croatia d.o.o.

BASF Croatia d.o.o.
Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb
tel: + 385 1 60 00 027
fax: + 385 1 60 00 090

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Opera® Max ima odlično fungicidno djelovanje uz AgCelence efekte. To je fungicid namijenjen suzbijanju bolesti u ozimoj pšenici i jarom ječmu.

Prednosti Opera® Max:

  • odlično fungicidno djelovanje u ozimoj pšenici i jarom ječmu
  • pokazuje AgCelence efekte: veći urod, bolju otpornost na stres, povećanu efikasnost proizvodnje i poboljšanu tržišnu kvalitetu

Formulacija: Suspoemulzija (SE)
Aktivna tvar:

  • 62,5 g/l Epoksikonazol
  • 85 g/l Pyraclostrobin

Način djelovanja: sistemično

Plodored: Ponovljena upotreba sredstava na osnovi aktivnih tvari iz istih skupina ili onih koji imaju jednak mehanizam djelovanja na istim površinama tijekom više godina može dovesti do razvoja rezistentnosti uzročnika biljnih bolesti. Da bi se takav rizik smanjio, preporuča se na istoj parceli mijenjati ili miješati sredstva različitog mehanizma djelovanja te primjenjivati agrotehničke mjere.
Tampon zona:

Kod primjene sredstva Opera® Max moraju se poštivati propisi o vodama s ciljem zaštite voda. Sredstvo Opera® Max ne smije se primjenjivati u kraškim područjima te laganim pjeskovitim, skeletnim i svim ostalim tlima na kojima je povećan rizik ispiranja u podzemne vode. Zabranjena je primjena na nagnutim površinama sklonim eroziji zbog odnošenja i nakupljanja ostataka u nižim etažama i mogućeg onečišćenja površinskih voda u podnožju padine.

Ako drugim propisima nije propisan veći sigurnosni razmak, radi zaštite korisnih i neciljanih organizama mora se poštivati sigurnosni razmak od površinske vode - mjereći od ruba obale, koji za dopuštene primjene iznosi najmanje 30 metara.

Ostaci sredstva i škropiva ne smiju se izlijevati u površinske vode, kanalizaciju, dvorišne i stajske odvode. Stroj za primjenu pesticida i sapnice (mlaznice, dize) treba prati na polju, na mjestima gdje sredstvo ne može doprijeti u površinske vode i gdje nema opasnosti za ljude i životinje.

Mogućnost miješanja: O mogućnostima miješanja sredstva Opera® Max s drugim sredstvima za zaštitu bilja raspitajte se kod vlasnika rješenja o registraciji/zastupnika.

Detaljne informacije o kulturama i štetnicima saznajte na Opera® Max BASF.

Info

Kategorija: Zaštitna sredstva i gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 24.03.2016.
Pregleda: 3427
Šifra oglasa: 25932

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas