Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

LUNA Privilege

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Fungicidi.

Cijena: na upit

Opis

Sastav: Fluopiram: 500 g/l
Formulacija: Koncentrat za suspenziju (SC)

LUNA Privilege je fungicid koji se koristi u:

  • vinovoj lozi (vinske i stolne sorte grožđa) za suzbijanje sive plijesni (Botrytis cinerea) u koncentraciji od 0,05% uz maksimalan utrošak vode od 1000 l/ha. Ukoliko se za primjenu sredstva koriste uređaji koji imaju niži utrošak vode, u tom slučaju potrebno je povećati koncentraciju sredstva kako bi se osigurala doza primjene od 0,5 l/ha. Sredstvo se korsti u fazi pred zatvarnje grozda te u fazi od sazrijevanja do berbe. Maksimalni broj tretiranja tijekom jedne vegetacije je dva puta, s minimalnim razmakom od 12 dana između tretiranja.

Karenca: 3 dana za stolne sorte, 21 dan za vinske sorte

Priprema sredstva za primjenu

Prije otvaranja ambalaže, sadržaj dobro protresti. Napuniti spremnik prskalice sa 1/2 potrebne količine čiste vode. Uključiti miješanje. Uliti u prskalicu potrebnu količinu sredstva. Dopuniti spremnik prskalice s preostalom količinom potrebne vode. Miješanje mora biti omogućeno za vrijeme pripreme škropiva i cijelog postupka primjene. Pripremljeno škropivo potrebno je odmah utrošiti.

Fitotoksičnost

Ukoliko se sredstvo primjenjuje u propisanim količinama i na propisani način ono nije fitotoksično za kulture u kojima je odobrena primjena.

Skladištenje i čuvanje

Sredstvo se mora skladištiti i čuvati u originalnoj, zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, u posebnoj prostoriji, na suhom, čistom i dobro ventiliranom mjestu odvojeno od hrane, pića i hrane za životinje, gnojiva, sredstava za dezinfekciju, goriva i zapaljivih tvari te izvan dohvata djece, nestručnih osoba i životinja. Sredstvo zaštiti od mraza.

Način ispiranja ambalaže, postupanje s ostacima sredstva i praznom ambalažom

Praznu ambalažu isprati vodom najmanje tri puta i tekućinu vratiti u spremnik prskalice, a ostatke od ispiranja utrošiti pri tretiranju. Nikada ne koristiti praznu ambalažu za druge svrhe. Neiskorišteno sredstvo i otpadna ambalaža predaju se ovlaštenoj tvrtki za zbrinjavanje opasnog otpada koja će je zbrinuti na propisan način.

Info

Kategorija: Fungicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 30.03.2015.
Datum izmjene oglasa: 16.03.2022.
Pregleda: 2606
Šifra oglasa: 19691

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas