Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kverneland Optima TF profi

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Cijena: na upit

Opis

Nakon predstavljanja vučene Optime sa 6 ili 8 redova u 2005, Kverneland Accord ponosno predstavlja poboljšanu verziju Optima TFprofi na Agritechnica sajmu u studenom 2015. godine. Novi TFprofi dizajn ispunjava sve potrebe modernom, profesionalnom korisniku koji želi raditi sa manje zahtjevnim traktorima uz visoku radnu performansu.

Opremljena sa 4 gume i zahvaljujući inteligentnom cilindarskom sustavu, TFprofi savršeno prianja uz zemlju. Ventilator je premješten naprijed, a spojka je zamijenjena poprečnom osovinom. Nosač gnojiva iza ima kapacitet od preko 2000 litara. Sustav za mjerenje pokreće hidraulički motor, a ova oprema ne samo da povećava komfor sjetve nego i povećava preciznost i doziranje gnojiva. Još jedna nova mogućnost je i pnemautski ili hidraulični sustav kočenja, koji omogućava transportne brzine i do 40km/h.

Optima TFprofi je savršeni izbor za poljoprivrednike koji žele koristiti traktor od minimalno 100KS ispred 6-metarske sadilice zadržavajući najvišu razinu performansi. Optima TFprofi je opremljen sa poznatom Optima GD tehnologijom zasijavanja u kombinaciji sa čvrstim i pouzdanim dizajnom okvira.

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Varaždinska
Datum objave oglasa: 31.08.2015.
Pregleda: 726
Šifra oglasa: 22473

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas