Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kverneland Kultistrip sijačica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Cijena: na upit

Opis

Nakon uspješnog lansiranja Kultistrip sijačice na Agritechnica sajmu 2013., ova se sijačica u zadnje dvije godine dokazala na raznim gospodarstvima i farmama diljem Europe. Od tvrdih tala u Engleskoj do lakog pjeskovitog tla u Mađarskoj, poljoprivrednici su bili impresionirani dobrim performansama Kultistrip sijačice.

Zbog posebnog rasporeda različitih radnih zona, Kverneland Kultistip osigurava preciznu ravninu sijanja, na visokim brzinama rada. Opcija ubrizgavanja različitih vrsta gnojiva u jednom prolasku zajedno sa pripremom tla čini Kvernerland Kultistrip sijačice još ekonomičnijom i pruža poljoprivrednicima nove mogućnosti u organizaciji korištenja gnojiva.

Nova generacija Kultistrip sijačica

U želji da kombinira velike radne širine i siguran i brz cestovni transport, tvrtka Kvernerland predstavila je novu rasklopnu generaciju Kultistrip sijačica. Kverneland Kultistrip 4500F i 6000F nude 4.5 i 6-metarsku radnu širinu sa svim mogućim brojevima i razmacima između redova. Moguće su kombinacije od 6 do 8 redova za kukuruz i 9 do 12 redova za šećernu repu.

Novi okvir nudi vrlo snažan dizajn za rad u teškim uvjetima i pri velikim vučnim silama. Na drugu stranu, kompaktni dizajn okvira i same sijačice, potrebne sile podizanja su male u usporedbi sa ukupnom težinom stroja.

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Varaždinska
Datum objave oglasa: 31.08.2015.
Pregleda: 900
Šifra oglasa: 22474

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas