Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Konzervirajuća obrada tla sa vrhunskim strojevima marke HORSCH

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Cijena: na upit

Opis

Jedan od vodećih proizvođača strojeva idealnih za konzervirajuću i reduciranu obradu tla je tvrtka HORSCH.

Strukturne promjene u poljoprivredi napreduju vrlo velikim koracima čime se poljoprivrednoj mehanizaciji zadaju novi zadaci. Osnovni zahtjevi koji karakteriziraju kvalitetan stroj su optimalizacija metode obrade tla, sjetve i zaštite bilja, kao i smanjenje troškova i efikasniji rad, dok se u isto vrijeme očekuje povećanje prinosa i poboljšavanje kvalitete uroda.

Horsch je jedan od najpoznatijih zagovornika tehnologije obrade tla sa smanjenim brojem prohoda, pri čemu se vlaga zadržava u tlu. Ova tzv. konzervirajuća obrada tla ima zadatak da se postigne dobra struktura tla i da se stvore idealni uvjeti za razgradnju žetvenih ostataka, pri čemu se vlaga konzervira u tlu i ubrzava klijanje sjemena. Tvrtka Horsch proizvodi veliku paletu vrhunskih strojeva, koji omogućuju obradu tla do dubine 30 - 35 cm. Strojeve, koji ravnomjerno umiješaju biljne ostatke na dubinu obrade gdje je mikrobiološka aktivnost najintenzivnija, gdje ima zraka i topline za mikroorganizme koji razgrađuju te biljne ostatke.

Nazovite ovlaštenog zastupnika marke HORSCH za Slavoniju i Baranju tvrtku AGRON d.o.o. na 091/464-2266 ili 091/464-2271, dođite u prodajno-servisni centar u Bizovac i uvjerite se sami u kvalitetu strojeva marke HORSCH. U mogućnosti smo pokazati sve strojeve u radu na poljima.

info@agron.hr servis@agron.hr www.agron.hr

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Osječko-baranjska
Datum objave oglasa: 11.07.2013.
Pregleda: 847
Šifra oglasa: 10802

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas