AgroKlub.com

\

Poljoprivredni oglasnik

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredni oglasnik » Poljoprivredna zemljišta » Hektar zemlje sa voćarskom kućicom kod Našica (22799)

Hektar zemlje sa voćarskom kućicom kod Našica

Cijena:

44.000 kn (~ 5.757 €)

Kontakt:

Vedran Stapić, e-mail: vedran@agroklub.com, mob: +385(0)98/350069

prikazan: 10829x
datum predaje: 08.08.2017
do isteka: 148 dana

Poljoprivredna zemljišta

Kategorija:

Opis Hektar zemlje sa voćarskom kućicom kod Našica

Prodajem hektar zemlje u mjestu Londžica (Marinović Brdo) kod Našica. Zemljište je veličine 9.092 metara kvadratnih s voćarsko-vinogradarskom kućicom od 28 kvadrata. Objekt je napravljen prije 10-ak godina i posjeduje potrebne dozvole. Prije godinu dana postavljena je nova, kvalitetna PVC stolarija.

Zemljište se nalazi na odličnoj lokaciji 100 metara od asfaltirane ceste. Blaga južna padina, izrazito pogodno za voćnjak ili vinograd. Udaljeno je 500 metara od samoga mjesta i u blizini je šume i lovišta.

Okolne čestice se ne obrađuju što je vrlo pogodno za formiranje novog ekološkog nasada kao i mogućnost kupnje dodatnog zemljišta za potrebe širenja potencijalne plantaže. Sami plato na kojem se nalazi zemljište okružen je šumom i nešto je veći od 10 hektara. Teren je pogodan za izgradnju akumulacije za potrebe navodnjavanja. Također postoji mogućnost priključka na struju, lokalni vod prolazi 20 metara od placa.

U neposrednoj blizini prolazi SPP (planinarski put) i odlična je lokacija za sve zaljubljenike u prirodu. Na sat vremena hoda nalaze se Ivina vrela, BedemGrad i drugi zanimljivi lokaliteti.

100 metara ispod granice zemljišta protječe Londža ... u blizini je i izvor rijeke što je vidljivo na slikama u prilogu.

Grijanje kuće je na drva, kojih uvijek ima dovoljno u okolišu.

Vlasništvo je uredno i nema tereta.

Tip oglasa: Ponuda, država: Hrvatska, županija: Osječko-baranjska


Kontaktiraj oglašivača »

Slike Hektar zemlje sa voćarskom kućicom kod Našica

AgroKlub Pretraga

do

Vaša pretraga obuhvaća 5780 oglasa iz poljoprivrednog oglasnika.