Hektar zemlje sa voćarskom kućicom kod Našica

Kontaktiraj

Kontakt - Vedran Stapić

Vedran Stapić, e-mail: vedran@agroklub.com, mob: +385(0)98/350069

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 40.000,00 kn ≈ 5.387,92 €

Opis

Prodajem hektar zemlje u mjestu Londžica (Marinović Brdo) kod Našica. Zemljište je veličine 9.092 metara kvadratnih s voćarsko-vinogradarskom kućicom od 28 kvadrata. Objekt je napravljen prije 10-ak godina i posjeduje potrebne dozvole. Prije 2 godine postavljena je nova, kvalitetna PVC stolarija.

Zemljište se nalazi na odličnoj lokaciji 100 metara od asfaltirane ceste. Blaga južna padina, izrazito pogodno za voćnjak ili vinograd. Udaljeno je 500 metara od samoga mjesta i u blizini je šume i lovišta.

Okolne čestice se ne obrađuju što je vrlo pogodno za formiranje novog ekološkog nasada kao i mogućnost kupnje dodatnog zemljišta za potrebe širenja potencijalne plantaže. Sami plato na kojem se nalazi zemljište okružen je šumom i nešto je veći od 10 hektara. Teren je pogodan za izgradnju akumulacije za potrebe navodnjavanja. Također postoji mogućnost priključka na struju, lokalni vod prolazi 20 metara od placa.

U neposrednoj blizini prolazi SPP (planinarski put) i odlična je lokacija za sve zaljubljenike u prirodu. Na sat vremena hoda nalaze se Ivina vrela, BedemGrad i drugi zanimljivi lokaliteti.

100 metara ispod granice zemljišta protječe Londža ... u blizini je i izvor rijeke što je vidljivo na slikama u prilogu.

Grijanje kuće je na drva, kojih uvijek ima dovoljno u okolišu.

Vlasništvo je uredno i nema tereta.

Info

Kategorija: Poljoprivredna zemljišta
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Osječko-baranjska
Datum objave oglasa: prije 1 godinu
Pregleda: 11953
Šifra oglasa: 22799

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas