Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Exacta rasipači sa GEOSpread kontrolom upravljanja

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Cijena: na upit

Opis

Tvrtka Kverneland predstavlja Exacta CL GEOspread rasipače sa 1100-2450 litarskim volumenom lijevka, u segmentu posipača srednjih veličina za poljoprivrednike koji obrađuju površine i proizvode mliječne proizvode. GEOspread sustav na srednjem modelu rasipača omogućuje ručnu ili automatsku prilagodbu radne širine brzo i točno preko ISOBUS terminala.

5-10% uštede na gnojivima

Na temelju pokrivenosti, granice terena, rtova i zadataka, automatska kontrola upravljanja posipača prilagođava radnu širinu i doziranje preko GPS sustava pozicioniranja, za savršena preklapanja i pokrivenost sa minimalnim predoziranjem i poddoziranjem gnojiva. Primjera radi, kada vozite po polju nepravilnog oblika, GEOspread će početi prilagođavati radnu širinu korak po korak. Nema potreba da mijenjate postavke na ISOBUS terminalu.

Radna širina Kverneland Exacta CL GEOspread je podijeljena u maksimalno 14 sekcija od samo 2 metra širine. Točnim određivanjem točke ispuštanja gnojiva, GEOspread omogućava posipaču da precizno deaktivira sekciju po sekciju, s jedne na drugu stranu, sve dok ne dođe do zadnje vanjske sekcije. To znači da se sekcije od 2 metra mogu mijenjati iznutra prema van i obrnuto, što smanjuje preklapanja na minimum, i samim tim štedi gnojivo.

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Varaždinska
Datum objave oglasa: 31.08.2015.
Pregleda: 602
Šifra oglasa: 22471

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas