Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Agrarni novinar (m/ž)

Agroklub d.o.o. HR

Kontakt - Agroklub d.o.o. HR

Agroklub d.o.o. Sv.L.B.Mandića 157
31000 Osijek
Hrvatska

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Agrarni novinar traži, kreira i publicira agrarne teme na dnevnoj razini. Može, zna i želi pisati, informiran je i odgovoran. Uz vještine baratanja riječima, ima i znanje rukovanja fotoaparatom, kao i alatima za obradu fotografija. Uvjet je završen fakultet (prednost političke znanosti ili agronomija) te 2 godina rada u medijima, odnosima s javnosti ili digitalu. Alternativno, otvoreni smo i za prijave kolega sa srednjom stučnom spremom uz 5 godina iskustva rada na novinarskim poslovima.

Što nudimo?

Nudimo ugovor na neodređeno vrijeme, redovna primanja, mentorstvo, potrebnu opremu, dobru ekipu i otvoreni pristup svim temama koje se dotiču posla, a i izvan njega. 

Natječaj je otvoren od danas, a Vaše prijave primamo isključivo na e-mail adresu posao@agroklub.com, zaključno sa 06.06.2024. godine.

Imaš bilo kakvo pitanje, dilemu na istu temu? Pitaj Leticiju na leticija@agroklub.com.

Što radi agrarni novinar?

Prikuplja informacije, istražuje, obrađuje i objavljuje točne i pravovremene vijesti. Piše novosti, izrađuje edukativne članke i donosi reportaže s događanja. Provjerava točnost informacija i izvora. Uređuje tekstove i s urednicima radi na pripremi materijala za objavu. Prisustvuje i izvještava s raznih događaja. Koristi alate za pisanje, uređivanje i distribuciju sadržaja. Pridržava se etičkih standarda, surađuje s kolegama i održava kvalitetne odnose s izvorima.

Što je Agroklub?

Internetski sustav u poljoprivredi koji od 2008. godine informira poljoprivrednike u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Djeluje kroz urede u Osijeku (HR), Novom Sadu (SRB) i Sarajevu (BiH), a broji 14 stalno zaposlenih uz mrežu vanjskih suradnika, s više od 50 novinara.

Foto: Roman023Photography@Shutterstock

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Osječko-baranjska
Grad: Osijek
Datum objave oglasa: 26.05.2024.
Datum izmjene oglasa: 31.05.2024.
Pregleda: 307
Šifra oglasa: 62243

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas