Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PBZ Leasing
  • 28.11.2014. 15:00

Uz mjere ruralnog razvoja do nove mehanizacije!

Uz PBZ Leasing i korištenje mjera iz Ruralnog razvoja najlakše isfinancirajte poljoprivrednu mehanizaciju!

  • 2.081
  • 295
  • 0

Nedavno smo pisali o najavi natječaja ruralnog razvoja putem kojih će poljoprivrednicima biti dostupna sredstva iz Fonda za regionalni razvoj. U sklopu Operativnog programa ruralnog razvoja raspisane su mjere, a jedna od njih, koja će zasigurno biti interesantna mnogim poljoprivrednicima, jest Mjera 4 – Ulaganja u fizičku imovinu, koja znači ujedno i veću mogućnost kupovine poljoprivredne mehanizacije.

Uz PBZ Leasing i Mjeru 4 do nabavke poljoprivredne mehanizacije!

Nemali broj poljoprivrednika sanja o kupovini novog ili ikakvog traktora, ali i priključnih strojeva. Od visokih cijena svima se vrti u glavi i sve uglavnom ostaje na pukoj želji. Sada je želja ostvariva. Uz Mjeru 4 - Ulaganja u fizičku imovinu, počnite planirati gdje ćete parkirati svoju novu mehanizaciju. A dok sredstva ne pristignu, tu je PBZ Leasing.

Prilikom nabavke poljoprivredne mehanizacije uz korištenje mjera programa ruralnog razvoja, razmotrite i mogućnost nabavke uz leasing financiranje. Leasing financiranje uz korištenje bespovratnih sredstava Fonda za ruralni razvoj može biti najbolji odabir za financiranje poljoprivredne mehanizacije.

PBZ Leasing kupcima poljoprivredne mehanizacije omogućava financiranje bez naknade na rok od 6 godina, uz učešće u visini od 20-30 % i kamatu 5,5 %, EKS 5,81 %.

AGROplus model otplate: samo u vrijeme ostvarivanja prinosa!

AgroPlus model otplate omogućava otplatu glavnice leasinga samo u vrijeme ostvarivanja prinosa poljoprivrednih kultura. Za vrijeme ostvarivanja prinosa korisnik leasinga otplaćuje i glavnicu i kamate, dok u preostalom razdoblju otplaćuje samo kamatu.

Za više informacija o leasing financiranju kontaktirajte PBZ Leasing na jedan od idućih kontakata:

Također, posjetite njihovu web stranicu gdje ćete pronaći dodatna pojašnjenja: www.pbz-leasing.hr.

Više o ovoj, i drugim mjerama ruralnog razvoja, pročitajte u članku Najavljeni natječaji ruralnog razvoja.


Tagovi

PBZ Leasing Ruralne mjere Poljoprivredna mehanizacija Fond za regionalni razvoj Ulaganja u fizičku imovinu Sufinanciranje Agro plus Model otplate

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.