Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 5 godina s Vama
  • 21.06.2013.

Uz agroklub je ljeto ugodnije :) Klikaj i osvoji!

Pokloni prema zaslugama :) za sve naše vjerne čitatelje i one koji to tek planiraju postati. Agroklub je tu zbog Vas!

  • 1.550
  • 80
  • 0

Povodom 5 godina rada najvećeg poljoprivrednog portala u regiji - agroklub.com organizirali smo za Vas niz aktivnosti i poklona koje će ove vruće ljetne dane učiniti ugodnijim i još zabavnijim.

Tijekom ove godine svakog mjeseca birat ćemo slijedeće:

  1. Komentar mjeseca
  2. Oglas mjeseca
  3. Korisnik mjeseca

Komentar mjeseca

Kao što ste već mogli primijetiti, razvili smo opciju ocjenjivanja komentara kako biste na direktan način mogli izraziti Vaše mišljenje, ali isto tako vidjeti što drugi korisnici misle o Vašem stavu koji ste podijelili s drugima komentirajući tekstove naših autora. Komentar koji tijekom mjeseca prikupi najviše glasova korisnika, odnosno bodova, dobit će agroklub majicu.

Agroklub majica

Oglas mjeseca

Oglasi predani u poljoprivrednom oglasniku portala agroklub također sudjeluju u izboru. Oglas koji prikupi najviše pregleda osvojit će status oglasa mjeseca. Vlasnik oglasa sa najviše bodova postat će ponosan vlasnik majice.

Korisnik mjeseca

Agroklub voli i cijeni svaku aktivnost svojih čitatelja. Stoga, komentirajte tekstove, fotografije ili video uratke i predajte oglase u poljoprivredni oglasnik kako biste mogli postati korisnik mjeseca. Neka se glas naroda daleko čuje!

Par sitnih pravila

Korisnik, komentar ili oglas koji dobije majicu za određeni mjesec slijedeća dva mjeseca neće biti dijelom izbora. No to Vas ne treba obeshrabriti, jer će se po isteku 2013. godine birati i korisnik godine. Stoga, podijelite s nama svoje mišljenje, glasajte i budite aktivni kako biste ušli u najuži izbor i postali naš "Najkorisnik".

U izbor ulaze samo registrirani korisnici. Stoga molimo sve koji još nisu obavili registraciju da se registriraju što prije kako bi se i njihova aktivnost bodovala (učinite to putem linka u zaglavlju stranice "Prijavi se")

Kako bi sve bilo transparentno, aktivnosti registriranih korisnika možete pratiti na slijedećem linku: www.agroklub.com/korisnici/

Objava dobitnika biti će prvog radnog dana u mjesecu za prethodni mjesec.

Bodovanje aktivnosti

Kako ne bi bilo zabune oko odabira korisnika, komentara i oglasa mjeseca, bodovanje će se vršiti na slijedeći način:

  • komentar = 50 bodova (samo oni koji dobiju 5 ili više glasova)
  • glas komentara = 10 bodova
  • unos oglasa = 200 bodova
  • pregled oglasa = 1 bod

Tagovi

Poljoprivreda Ljeto Agroklub Pokloni Internet portal

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]