Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća u lovu
  • 04.01.2022. 12:00
  • Krapinsko-zagorska, Selnica, Zabok

Utvrđene teške tjelesne ozljede: Pucao u divljač, nastrijelio kolegu lovca

Lovca je pogodilo nekoliko zrna sačme, prevezen je u Zagreb u KBC Sestre milosrdnice na daljnje liječenje, objavila je policija.

Foto: Depositphotos/slavikbig
  • 5.060
  • 604
  • 0

Nesreće u lovu nastavljaju se i ove godine.

Kako je objavila Policijska uprava krapinsko-zagorska, u nedjelju, 2. siječnja, u prijepodnevnim satima, u Selnici je prilikom održavanja organiziranog lova 35-godišnji hrvatski državljanin zadobio teške tjelesne ozljede.

"Prilikom organiziranog lova, 29-godišnji hrvatski državljanin, član lovačkog društva, opalio je prema divljači jedan hitac iz lovačke puške koju legalno posjeduje, te je nekoliko zrna sačme pogodilo 35-godišnjaka koji se nalazio u blizini", stoji u objavi. 

Članovi lovačkog društva ozlijeđenog su odvezli u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar "Sestre milosrdnice" u Zagreb na daljnje liječenje.

Policija navodi i da će protiv 29-godišnjeg lovca podnijeti prijavu zbog kaznenog djela iz čl. 215. st. 1. Kaznenog zakona RH "dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.

Nova nesreća u lovu: Pucao u divljač, teško ranio kolegu

Podsjećamo, u protekloj su godini u vrlo kratkom razdoblju, tijekom studenog i početka prosinca, u lovu ozlijeđene dvije osobe, a jedna je smrtno stradala. 


Tagovi

Lov Lovac Teške tjelesne ozljede Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.