Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplata potpora
  • 14.07.2016. 13:57

Usporedba isplaćenih potpora u Ministarstvu

Usporedbu isplaćenih potpora za proizvodnu 2014. i proizvodnu 2015. godinu predstavit će u petak, 15. srpnja u Ministarstvu poljoprivrede u 10 sati.

Foto: stevepb/Pixabay
  • 3.550
  • 185
  • 0

Usporedba isplaćenih potpora za proizvodnu 2014. i proizvodnu 2015. godinu bit će predstavljena u petak, 15. srpnja u Ministarstvu poljoprivrede u 10 sati (Staklena dvorana, 2. kat, Ministarstvo poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb)

Naime, kako navode, zbog primjene novog modela izravnih plaćanja od proizvodne 2015. godine mnogi su korisnici potpora izrazili potrebu detaljnijeg uvida u novi sustav izračuna i raspodjele sredstava. Iako je novi model usvojen još 2014. godine, ovo je prva godina obračuna i isplata potpora po tom modelu, a za proizvodnu 2015. godinu.

Ministar Davor Romić naložio je Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju analizu isplaćenih potpora za proizvodnu 2014. i proizvodnu 2015. godinu kako bi se na konkretnim primjerima različitih tipova gospodarstava moglo doći do zaključka koji su proizvođači i koje proizvodnje dobili više, a koji manje potpora po novom modelu.

Foto: stevepb/Pixabay


Tagovi

Isplata potpora Novi model Usporedba Davor Romić Agencija za plaćanja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer