AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » Ukrali 10 praščića, ovršili kukuruz, posjekli šumu

Ukrali 10 praščića, ovršili kukuruz, posjekli šumu

Krađe

Ukrali 10 praščića, ovršili kukuruz, posjekli šumu

Datum: 27.10.2017. 11:00 |

1

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Ukradeni praščići, kukuruz, vrba i topola..., zabilježila je vukovarsko-srijemska policija u samo nekoliko dana.

Ukradeni praščići, kukuruz, vrba i topola, zabilježila je vukovarsko-srijemska policija u samo nekoliko dana. Naime, kako navode, iz farme za uzgoj svinja u Ostrovu, u Kolodvorskoj ulici, otuđeno je deset praščića. Krađa se dogodila tijekom mjeseca listopada, a vlasnik, 58-godišnjak iz Ostrova, oštećen je za iznos od više tisuća kuna, navodi Vukovarsko-srijemska policija.

U istoj županiji, između 4. i 19. rujna iz kanala "Žestilovac" kod Soljana posječeno je i otuđeno je 50 kubnih metara vrbe i topole. Vlasniku, Hrvatskim vodama, pričinjena je šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. U poljskom predjelu "Livade" kod Marinaca, između 1. i 20. listopada, s njive zasijane kukuruzom nepoznati počinitelj ovršio je 14 redova kukuruza. Materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna pričinjena je vlasniku, 58-godišnjaku iz Bršadina.

Slične krađe se, naravno, događaju i u drugim dijelovima zemlje. Podsjećamo, više od šest tona zelja u vlasništvu 48-godišnjaka, u vrijednosti većoj od 14.000 kuna otuđio je nepoznati počinitelj s oranice u Skradniku kod Josipdola, u razdoblju od 20. rujna do 8. listopada, izvijestila je karlovačka policija.

Foto: Pixabay/skeeze

Broj pregleda članka: 2337; Uspješnost članka: 170.85

Tagovi: Kukuruz, Policija, Praščići, Krrađe

Ključne riječi članka: ukrali, 10, prascica, ovrsili, kukuruz, posjekli, sumu, tisuća, listopada, nekoliko, policija, tisuća kuna, vukovarsko srijemska policija


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!