Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa
  • 23.11.2017. 12:35

Ukradene mandarine, pribor za ribolov, drva za ogrijev

Lopovi ne spavaju!

Foto: Pixabay/
  • 477
  • 29
  • 0

Na meti lopova nerijetko su poljoprivredno-prehrambena dobra pa ne čudi da policijski službenici zaprimaju priličan broj takvih prijava. Tako se provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 50-godišnjak sumnjiči da je u dva navrata tijekom mjeseca studenoga ove godine s prodajnog pulta u Opuzenu otuđio oko 350 kg mandarina, oštetivši vlasnika za iznos od oko 1.700 kuna.

Mandarine je, navodi policija, otuđio u kasnim noćnim satima te ih potom dalje prodao. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Kaznenim djelom krađe oštećen je i 57-godišnji hrvatski državljanin kojemu je nepoznati počinitelj na području Matulja otuđio torbu s opremom za ribolov, ronilačko odijelo te osobne dokumente. Materijalna šteta cijeni se na najmanje pet tisuća kuna.

U Policijskoj postaji Vojnić, pak, zaprimljena je prijava 63-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 12. studenog sa stovarišta na području Vojnića otuđio drva za ogrjev. Materijalna šteta veća je od 6.000 kuna.

Foto: Pixabay/3dman_eu


Tagovi

Policija Lopovi Mandarine Ribolov Drva


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]