Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HPK
  • 12.11.2018. 13:30

Ugovor HPK-HAK: Članovima popusti za brzu pomoć i jamstva mobilnosti

Hrvatska poljoprivredna komora i HAK-usluge d.o.o. sklopili su ugovor kojim su za potrebe HPK i njenih članova osigurani popusti na osnovne cijene modela HAK asistencije.

Foto: HPK
  • 86
  • 4
  • 0

Članovi Hrvatske poljoprivredne komore, kao i svi djelatnici i pravne osobe unutar komorskog sustava HPK, imat će pravo na 15 posto popusta za brzu pomoć u Hrvatskoj te 12 posto popusta na osnovnu cijenu jamstva mobilnosti u Hrvatskoj, odnosno 5 posto istog jamstva u Europskoj uniji. Naime, HPK i HAK-usluge d.o.o. sklopili su ugovor kojim su za potrebe HPK i njenih članova osigurani popusti na osnovne cijene modela HAK asistencije. Dvogodišnji ugovor potpisali su Mladen Jakopović, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore i Dario Mustač, direktor HAK-usluga d.o.o.

"Svaki ovakav ugovor je izuzetno važan za članove Hrvatske poljoprivredne komore jer činjenično ja da je poljoprivrednicima svaki popust dobar u ovim teškim okolnostima za poljoprivredu u Hrvatskoj. Borimo se i trudimo na sve moguće načine da ostvarimo maksimalne pogodnosti koje naši članovi mogu dobiti", naglasio je nakon potpisivanja ugovora predsjednik HPK Jakopović, pripćila je HPK. 

Potpisanim ugovorom je utvrđeno da će, ovisno o odabranom modelu, HAK-usluge osigurati pomoć na cesti i jamstva mobilnosti za vozila do 3.500 kg najveće dopuštene mase, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u cijeloj Europi.

"Prepoznali smo interes članova Hrvatske poljoprivredne komore. S obzirom na njihovu brojnost odobrili smo popuste na naše usluge HAK asistencije. Radi se o uslugama pomoći na cesti, a u većim modelima i usluga zamjenskog auta, noćenja po potrebi i svega onoga što treba čovjeku kad ostane u kvaru da nastavi svoj put", pojasnio je direktor HAK-usluga d.o.o. Dario Mustač.

Kako bi članovi HPK ostvarili pravo na popust na jedan od modela proizvoda HAK asistencija, obvezni su javiti se pisanim putem (elektroničkom poštom) na adresu asistencija@hak.hr ili telefonski i navodeći broj članske iskaznice dokazati da su članovi Komore, zaključuje se u priopćenju. 


Tagovi

HAK HPK Mladen Jakopović Pomoć na cesti


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]