• Nesreća
  • 17.09.2019. 11:00
  • Annona, Texas

Udar groma ubio 15 krava i osam teladi

Pretpostavka je da je udar bio toliko jak da su nesretne krave i telad stradale od elektriciteta koji se prenio zaštitnom ogradom. 

Foto: Trey Woody/screenshot
  • 13.888
  • 712
  • 0

Stravičan prizor zatekao je jutro nakon olujnog nevremena teksaški farmer. Čak 23 krave zatekao je mrtve uz ogradu - stradale od udara groma. 

"Strašno nevrijeme s grmljavinom poharalo je naš ranč prije nekoliko dana, ali nismo previše razmišljali o tome. No, jutros je moj otac otišao provjeriti krave koje držimo na pašnjaku i zatekao ovo! Grom je udario u blizini ograde gdje su neke naše krave ležale i ubio ih. Ukupno je stradalo 15 krava i osam teladi. Mislimo da je udar bio toliko jak da je doslovno jednu kravu odbacio dalje na polje. Ovo je jedna od najstrašnijih scena koje sam ikada vidio", napisao je na svom facebook profilu, uz objavu videa, nesretni poljoprivrednik Trey Woody.

U požaru mu je sa štalom izgorjela i stoka, dobri ljudi Zlatku Jakušu podižu novi objekt

Pretpostavka je da je udar bio toliko jak da su nesretne krave i telad stradale od elektriciteta koji se prenio zaštitnom ogradom. 

Stravičan prizor koji je zatekao Trey Woody pogledajte i u videu: 

Video: Youtube/Bobby Woody/BatteryPark.TV


Tagovi

Krave telad Udar groma Elektricitet Stradale krave


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da čujem, tko je ovo? ;)