Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tehnička i financijska podrška
  • 29.04.2015. 10:30

Traže se kooperanti za uzgoj oraha i lješnjaka!

Već se bavite ili pak planirate pokrenuti uzgoj oraha i/ili lješnjaka? Postanite kooperant ove talijanske tvrtke!

Foto: depositphotos, kokal
  • 18.334
  • 807
  • 0

Tvrtka V. Besana S.p.A., europski lider u uzgoju, proizvodnji i distribuciji svih vrsta orašastih proizvoda te suhog i dehidriranog voća, kao i raznog sjemenja, sa posebnim naglaskom na orah i lješnjak, nudi mogućnosti tehničke i financijske podrške proizvođačima istih na području čitave Hrvatske.

Od polja do tanjura potrošača

Besana godišnje proizvede više od 20.000 tona orašastih plodova i suhog voća, uz pomoć od oko 400 visoko stručnih zaposlenika i radnika u Italiji te oko njih 300 zaposlenih u njihovoj proizvodnji u drugim zemljama svijeta. Besana koordinira proizvodnju putem brojnih kooperanata i partnera, a surađuje sa više od 2.000 uzgajivača. Na taj način prati kompletan proces proizvodnje, od polja pa sve do tanjura potrošača.

"Ljubav prema poslu, iskustvo i poštivanje tradicije su snaga koja stoji iza prvih 85 godina tvrtke, a posebna pozornost posvećena je inovacijama i tehničkom razvoju.", navode iz Besane.

Postanite i Vi dio ove zajednice, a svoj interes za suradnjom prijavite na partnership@besanagroup.com. Vaš kontakt može biti napisan na engleskom, talijanskom ili hrvatskom jeziku, a svaki će kandidat zainteresiran za projekt naknadno dobiti vrlo detaljne pojedinosti planiranoga projekta. Suradnja se nudi partnerima zainteresiranima isključivo za dugoročnu suradnju.

Za više informacija o tvrki posjetite njihovu web stranicu www.besanaworld.com

Foto: depositphotos, kokal


Tagovi

Besana Group Italija Proizvodnja oraha Proizvodnja lješnjaka Kooperanti u proizvodnji Tehnička podrška Financijska podrška Uzgoj lješnjaka Uzog oraha

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]