Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 04.04.2018. 14:20

Tragedija u šumi, smrtno stradao u rušenju stabla

Šuma je uzela mladi život.

Foto: Bigstockphoto
  • 1.695
  • 128
  • 0

Odlazak u šumu, vjerojatno po drva za ogrjev, stajao je života 38-godišnjaka iz Križevaca. Naime, kako navodi koprivničko-križevačka policija, jučer, 3. travnja, između 16 i 20 sati u šumi između Hrgovca i Potoka Kalničkog, tijekom rušenja motornom pilom stablo je palo na 38-godišnjaka i na mjestu ga usmrtilo.

Kako doznaje podravski, muškarac star 38 godina otputio se jučer oko 16 sati u šumu u sječu stabala. Kako se do navečer nije vratio kući, brat ga je oko 20 sati pošao tražiti. Sat i pol je hodao predjelom za koji je znao da je njegov brat u sječi stabala, a onda je uslijedio šok. Pronašao je brata kako mrtav leži pod stablom.

Očevidne radnje na mjestu tragedije izvršili su policijski službenici Policijske postaje Križevci, koji će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 

Foto: Bigstockphoto/HappyLenses


Tagovi

Stablo Šuma Tragedija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer